Arni,pagājušās brīvdienas ar draugu medījām lapsas.Man par lielu pārsteigumu,viņš lapsu(gan ar MARLINu 22WMR)noklapēja apmēram pa 140metriem.Es tīri personīgas intereses pēc nomērīju-lieli 140soļi.
Domāju, ka CCI Stinger no 22wmr īpaši neatpaliek. Lai to saprastu, vajag pamēģināt :)
Vienīgais, ka ir ieroči [pamatā specifiskie sporta], kuriem to izmantot it kā nedrīkst...jo standarta 22lr patrona no Stingera atšķiras ar to, ka ir mazliet īsāka - attiecīgi stingers var līdz galam neieiet patrontelpā...katrā ziņā, ar Savage Mark II - viss ir vairāk nekā labi :)
Pagājušajā sezonā tika nomedītas vairākas lapas, šāvu ar Remington lodītēm ar veselo galu. Rekords pagaidām 120m, Trāpīts tieši galvā. Viens mīnus šai mūnīcijai ka ir izkliede salīdzinājumā RWS lodēm, tāpēc pārgāju uz šīm, pagājušajā rudenī bebri bija uz vietas beigti un no galvaskausa palika tikai nosaukums.
Mazkalibrene ļoti labi der uz lapsām, jenotiem, āpšiem un bebriem, kluss ierocis un bija tāds gadījums ka pāris min laikā tika nošauti 4 bebri, tikai paspēj pārlādēties :)
Vispār lapsas baigi dzīvīgas,nesen ar 308 no 180 m trāpīju, palēkāja tajā vietā atradu zarnas gabalu un pašai lapsai atbraucu pakaļ vakarā bija pēc apm 300 metriem.Uzreiz nemeklēju jo negribēju kavēt dzinējmedības.Man liekas ja negrib to lapsu mocīt tad jāšauj ar ekspansīvajām un mazliet stiprākām par maseni.Tiko vienu nošāvu ar22 wmr ekspansīvo robs kaklam pa vidu,bet arī diezgan ilgi žākstijās.
Vienīgais, ka ir ieroči [pamatā specifiskie sporta], kuriem to izmantot it kā nedrīkst...jo standarta 22lr patrona no Stingera atšķiras ar to, ka ir mazliet īsāka - attiecīgi stingers var līdz galam neieiet patrontelpā...katrā ziņā, ar Savage Mark II - viss ir vairāk nekā labi :)
Mazkalibrene ļoti labi der uz lapsām, jenotiem, āpšiem un bebriem, kluss ierocis un bija tāds gadījums ka pāris min laikā tika nošauti 4 bebri, tikai paspēj pārlādēties :)
Esmu paargaajis uz RWS HP Subsonic. Tomeer ekspansiivaa :)