Da neko nedzeru jau pāris nedēļas.Tas laikam no nedzeršanas.Godīgi sakot man galīgi po uz to likumu.Žēl vienīgi kā daži džeki cepjās, bet citi kaifo par to kā pirmie cepjās.Pats šāvu ,šauju un šaušu ar 243 no lapsas līdz sivēnam un varbūt pat teļam ,ja vajadzēs.Ja noķers, tad būs jāatbild visā likuma bardzībā tur nu neko nepadarīsi.Piemērs sēžot uz āzi vai bebru iznāk 3 pērnie nu ko es šaušu, ja licence ir. Šauteni prom, papīru aizpildi un viss. Parasti jau tā negadās ,bet ja nu. Man apliecībā ir arī 300tais ierakstīts. Neviens inspektors taču klāt nestāv.Jā ,protams ,tūlīt mani apries kā pēdējo maliķi, bet kaķa lāsti jau debesīs nekāpj.Te jau viens džeks teica, ka var jau arī bisīti visu laiku līdz nēsāt. Un tā arī darīs. Varat man ticēt. Nu un.Nevajag sevi par svētajiem taisīt tikai tāpēc,ka sūdi ja uzraujas, ir bišķi lielāki vai arī mazāki nekā piemēram pārkāpjot satiksmes noteikumus. Saprotams ,ka es nevienu nemudinu to darīt, bet tā vienkārši būs.
"Vakar baigi labi paņēmām! Gandrīz aizgulējos. Cauri Engurei izlidoju ar 140 km/h" Tas tā salīdzināšanai.
Jā,Mārča,uzrakstīji Tu pārliecinoši, bet caur Enguri vairāk tik ātri nebrauc,savādāk nepaspēsi perspektīvajam medniekam,(manam visjaunākajam mazdēlam),pamāt ar roku. Nu un par to 243-šo savu viedokli jau pateicu.Man šis instruments patīk,savas funkcijas,laba meistara rokās, viņš pilda teicami.Cita lieta-ko kuro reizi ar viņu medīt.
Man ar ļoti patīk 243win....un turpināšu lietot..!Protams ar nākamo gadu sameklēšu ar ko jaudīgāku,ja jau reiz tāds likums stāsies spēkā,bet no 243-tāpat nešķiršos:)vismaz nau smadzeņu trīce un mazāk postījumu dzīvnieciņam...
"Vakar baigi labi paņēmām! Gandrīz aizgulējos. Cauri Engurei izlidoju ar 140 km/h" Tas tā salīdzināšanai.