Par to alumīnija kannu- man jau liekas, ka sniega laikā viņa nešancē t.i. ripinot pa sniegu visi caurumi pieķep ar sniegu un kukurūza nebirst laukā(varbūt, ka es maldos), varbūt jūs mucā ziemā neberiet vai skrūvejat galos riteņus, lai birtu ārā? Vienkārši doma pašam uzlikt tādu kannu, bet liekas plika kanna sniegā nepilda savas funkcijas!
Kanna nestrādā tikai slapjā sniegā-tad sniegs līp klāt un cūkas saveļ pamatīgu bumbu!
Dubļos un sausā sniegā viss notiek! :)
Ar to kannas piepacelšanu no zemes ar ritenīšu palīdzību - nezinu gan! Pat šādu uz zemes noliktu un piebērtu kannu ar kukurūzu putni pa visiem pieejamajiem caurumiem kukurūzu izknibina un cūkām paliek tikai maza druska.. ja pacelsi no zemes-tad atvadies no kukurūzas, jo pa apakšējiem caurumiem pazudīs arī pārējais - tādi vismaz ir mani novērojumi!
Lai veicas! Un ja kaut ko uzmeistaro-'fočē un rādi! :)
No kāda materiāla ir taisīta barotava,pēdējā bildē,Par to apakšu man ir skaidrs bet vai tas ir grods vai kāds cits materiāls? Un ko nozīmē tas uzraksts "HSP"???
Venti ar Sputnik,ir:)) bet strādā.Ok.
Man pat alumīnija kannu salocīja ripinot, lai birst ārā kukurūza! :(
Dubļos un sausā sniegā viss notiek! :)
Ar to kannas piepacelšanu no zemes ar ritenīšu palīdzību - nezinu gan! Pat šādu uz zemes noliktu un piebērtu kannu ar kukurūzu putni pa visiem pieejamajiem caurumiem kukurūzu izknibina un cūkām paliek tikai maza druska.. ja pacelsi no zemes-tad atvadies no kukurūzas, jo pa apakšējiem caurumiem pazudīs arī pārējais - tādi vismaz ir mani novērojumi!
Lai veicas! Un ja kaut ko uzmeistaro-'fočē un rādi! :)