Esmu vairākas reizes iepircies Talsu veikalā,man patika,vienīgi vienreiz gan iesnērēja gumijas zābakus kamuflāžas krāsā ,kuri burtiski salūza trīs mēnešu laikā,ražoti Grieķijā.
M.Mūrnieks vienkārši nesaprot ko viņš runā, mēģina kaut ko murgot, bet bezjēgā...
K.Ozoliņ,---IKVIENS pircējs veikalam ir VAJADZĪGS!--kaut vai viņš piecu gadu laikā nopērk patronas par 3 latiem...
Tev tirdzniecībā NAV vietas, labāk ej čiekurus lasi jeb iemācies reģipsi skrūvēt..:)
Nekā personīga,bet ieejot veikalā un ja man uzreiz kāds skrietu klāt,man tas būtu traucējoši.Es vispirms vēlos apskatīties un noorentēties,kas kur ir.Nu vismaz Talsos veikalā "Ieroči"es jūtos labi.Nu lieks gan nē.Ir man kadreiz radušies pārpratumi,bet tie visi ir atrisināti un nav bijusi noraidoša attieksme.Varētu vēlēties mazliet īsākus termiņus pie ieroču meistariem,bet var arī saprast viņus.Nemaz tik daudz jēdzīgu ieroču meistaru nav,bet Talsos viņi ir LABI.
Nekā personīga, pats esmu strādājis ieroču veikalā un no savas pieredzes varu teikt, ka ne katrs pircējs ir baigi vajadzīgs, ja nāk daži nopuņķojušies tīņi un pāris gadu laikā nopērk patronas pa 50ls, tad godīgi sakot, nu i na..j viņi veikalam nav vajadzīgi, bet iztaisās kā dižie klienti un gaida sarkano paklāju un kafijas tasi
Nekad, nesaki nekad! Pagaidām esmu bijis tikai Talsos un Rīgā un abas reizes sajutos veikalam kā pircējs lieks. Varbūt vienkārši "nepaveicās". Kas attiecas uz biznesa virsotnēm ,neprotu piestrādāt pie izdevumu sadaļas - vienmēr paliek pāri.
Mārci,Tev lielas acis,ja tur ierūmējās vesels klozetpods un vēl vieta zem tā. es un daudzi citi mednieki izmanto firmas IEROČI pakalpojumus. Andris Jaunbērziņš ar ģimeni ir viens no brīvās Latvijas līdumniekiem medību ieroču lietās .veikaliem ar preci ir jāpiepildās,pārdevējiem jāmācās,kļūdu nav tam,kas neko nedara.Kādas perfekta biznesa virsotnes esi dzīvē sasniedzis,ja tik "izcils" Tavs viedoklis. ieejot sia IEROČI veikalā,es nejūtos veiksmīgi palīdis zem klozetpoda. tas no manis personīgi.
šodien biju
tirgo CZ,Browning un krievu ieročus, ir munīcija karabīnēm bija S&B un RWS (lētāk nekā centrā) apģērmi arī bija pašlai izskatījās tāds patukš veikals.
K.Ozoliņ,---IKVIENS pircējs veikalam ir VAJADZĪGS!--kaut vai viņš piecu gadu laikā nopērk patronas par 3 latiem...
Tev tirdzniecībā NAV vietas, labāk ej čiekurus lasi jeb iemācies reģipsi skrūvēt..:)
tirgo CZ,Browning un krievu ieročus, ir munīcija karabīnēm bija S&B un RWS (lētāk nekā centrā) apģērmi arī bija pašlai izskatījās tāds patukš veikals.