Ja dikti tāds gribas, ieej ebay.com- sporting goods- hunting, meklēšanas logā ieraksti * jackalope*, tur vesela kaudze, tikai kurš no viņiem ļepato uz Latviju?
smejaties, smejaties- bet pasaulē (ja nemaldos asv, vai meksikā), reāli ir šitāds lops- truši ar ragiem! skatījos pa diskavery raidījumu!
Sākumā arī neticēju.....
Minhenē ,Vācijas medību muzejā ar tādiem ērmiem vesela istaba izstādīta. Viņi tos sauc par voltenpingeriem.Pīles ar zobiem,vāveres ar ragiem un zaķi ar pleznām.Vispār diezgan interesanti veidojumi vai pat smieklīgi.(www.jagd und fischerei museum.de "vai kaut kai tai" )
Šodien sēdot uz lapsām ar vienu aci skatījos uz kraukļu baru,kas apstrādāja vakar šauto lapsu.Pēkšņi atlidoja šitāds vanagveidīgais,aiztrieca kraukļus prom,un kāri ķērās pie lapsas plosīšanas.Interesanti,ka putns mani pielaida uz metriem 60,lai viņu nobildētu.Vispār viņš man nekādu vērību nepiegrieza,bet tuvāk ar negribēju iet,lai viņu neaizbiedētu,jo likās,ka viņš ir ļoti izsalcis.Putns bija paliels,par kraukli lielāks.Var būt kāds var pateikt kas tas bija?
Pats neesmu vēl matījis, bet dzirdēti ļoti ticami stāsti par lielo maitēdāju sugas putnu parādīšanos pie mums, kā viens teica- kraukļi blakus bijuši baložu lielumā!
Uz barotavu mežā esmu atvedis žāvētu reņģu galvas un kaut ko līdzīgu pamanīju bildēs no kameras, ja atcerēšos, tad nedēļas nogalē pievienošu bildi, kur šamējais redzams no krietni tuvāka attāluma.
Slēpts
08.02.2010. 21:37
Venti,
Šodien sēdot uz lapsām ar vienu aci skatījos uz kraukļu baru,kas apstrādāja vakar šauto lapsu.Pēkšņi atlidoja šitāds vanagveidīgais,aiztrieca kraukļus prom,un kāri ķērās pie lapsas plosīšanas.Interesanti,ka putns mani pielaida uz metriem 60,lai viņu nobildētu.Vispār viņš man nekādu vērību nepiegrieza,bet tuvāk ar negribēju iet,lai viņu neaizbiedētu,jo likās,ka viņš ir ļoti izsalcis.Putns bija paliels,par kraukli lielāks.Var būt kāds var pateikt kas tas bija?
Tu esi nofotografējis vistu vanagu - to var pateikt pēc muguras krāsām un arī pēc tā, kur viņš devās ieturēties..:))
Vari pārliecināties šeit: http://www.ornitofaunistika.co...
Sākumā arī neticēju.....
Tu esi nofotografējis vistu vanagu - to var pateikt pēc muguras krāsām un arī pēc tā, kur viņš devās ieturēties..:))
Vari pārliecināties šeit:
http://www.ornitofaunistika.co...