neko profesionalu ari nevajaga, galvenais lai daudz maz precizi sauj, un no 20 metru attakuma(max) spej bundzu apgast...nav jau merkis neko nomedit, jo tad ir japerk normals ierocis nevis sads te...
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
04.02.2010. 00:41
a paprasiit paardeveejam neiedomaajies? nu pie 50ls domaaju, ka nebuus gan. nezinu protams, ko tu ar vinju taisies dariit, bet par taadu naudu buus suuuu konkreetais.
ne ne modificet neko netaisos, vnk bija tada doma ka pec cenas varetu aptuveni orienteties vai tai ir virs 12J vai nav, bet domaju ka tas AP 50LS saubos ka ir virs 12J jaudas.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
04.02.2010. 00:16
nav taadas cenas! ir jauda, ko konkreetais verkjis izdod. ja taa ir virs 12J tad tev taads nepienaakas un punkts.
Taalaak, tas ko tur tur maajaas modificee un uzlabo ir tava dariishana, bet bodee limits ir 12J.
Ja tevi nokjers taisot ar to suudus un uztaisiis ekspertiizi un tur buus vairaak nekaa 12J, tad paredzu, ka tev vareetu ienaakties nopietni suudi, bet tam, kas tevi nokjers dienesta paaugstinaajums.
ja ja tik daudz es sapratu ka lielas jaudas vajadziga atlauja. bet es jau domaju ka tas ko esmu es nolukojis saubos ka ir lielas jaudas... varetu aptuveni nosaukt cenu ar kadu varetu sakties lielas jaudas kaut vai aptuveni.. PALDIES PAR INFO
sveiki, ir tads jautajums, Jums jau ka medniekiem to vajadzetu zinat, jo es isti nevareju izburties cauri IEROČA APRITES LIKUMAM. TAD TA - velos iegadaties pneimatisko sauteni( gaiseni), bet nesaprotu vai vins skaitas medibu ierocis vai ari pašaisardzibas ierocis ( vai man vajaga kaut kadas atlaujas un iet kursos, vai ari vnk ieejot vaikala, uzradot dokomentus man vinu pardos ta pat ka gazes ieroci) visadi buros cauri tam likumam bet katrs punkts par ieprieksejo sarezgitaks un tagad viens vienigs kiselis galva... JAU LAICIGI PALDIES!!!!!!!
Taalaak, tas ko tur tur maajaas modificee un uzlabo ir tava dariishana, bet bodee limits ir 12J.
Ja tevi nokjers taisot ar to suudus un uztaisiis ekspertiizi un tur buus vairaak nekaa 12J, tad paredzu, ka tev vareetu ienaakties nopietni suudi, bet tam, kas tevi nokjers dienesta paaugstinaajums.