Suņi: Latvijas dzinējsuns, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 8
11.02.2010. 19:46
Sveiki kolēģi!
Cilājot visādas domas pa galvu un atskatoties uz aizvadīto dzinēju sezonu radās doma kaut ko pamainīt ar tiem stikliņiem. Vajag ātros kronštienus! Bet... Optikas ražotāju mājas lapās ātros kronšteinus atradu tikai pie Leupolda, t.i. QR sērija. Citiem tukšums!
Lūdzu palīdziet ar ātro kronšteinu nosaukumiem. Bildes un aprakstus atradīšu pats. Ja nav slinkums, pievienojiet arī lūdzu kādu komentāru par jūsu lietošanā esošajiem.
Starp citu, kādas atsauksmes par to pašu Leupolda QR?
Medību ieroču grāmatā (A.Dundurs) ir minēti vairāki
Optisko tēmekķu no sāniem pagriežamais (schwenktmontage) ar augstu izturību pret ieroča atsitienu :
Esmu redzējis veikalā, maksā ap 200 ls, kaut kas līdzīgs šim:
Man pašam uz bises stāv šāda veida:
Priekšrocība ir tāda, ka nodrošina tēmēšanu zem optikas ( grāmatā pieminēta kā ZŪLES stiprinājumi) un ir nedaudz ātrāka uzlikšana uz ieroča nepieciešamības gadījumā :
Cik zinu un esmu redzējis veikalā visi ātrie stiprinājumi maksā ap 200 ls. Savai bisei, kad pirku, bija jau virsū, taču, ja tagad būtu jāliek cirtam ierocim, noteikti meklētu meistaru, kuri izgatavo un uzliek pa saprātīgu cenu. Esmu dzirdējis labas atsauksmes par Talsu veikala meistariem.
http://www.eaw.de/eaw/index.ph...
Šitie kronšteini ir baigi labā štelle, optika ļoti ātri noņemama un uzliekama. Pēc nost ņemšanas nekas neizregulējas. ;)
Vienīgi tādi padārgi... ;)
Cilājot visādas domas pa galvu un atskatoties uz aizvadīto dzinēju sezonu radās doma kaut ko pamainīt ar tiem stikliņiem. Vajag ātros kronštienus! Bet... Optikas ražotāju mājas lapās ātros kronšteinus atradu tikai pie Leupolda, t.i. QR sērija. Citiem tukšums!
Lūdzu palīdziet ar ātro kronšteinu nosaukumiem. Bildes un aprakstus atradīšu pats. Ja nav slinkums, pievienojiet arī lūdzu kādu komentāru par jūsu lietošanā esošajiem.
Starp citu, kādas atsauksmes par to pašu Leupolda QR?
Optisko tēmekķu no sāniem pagriežamais (schwenktmontage) ar augstu izturību pret ieroča atsitienu :
Esmu redzējis veikalā, maksā ap 200 ls, kaut kas līdzīgs šim:
Priekšrocība ir tāda, ka nodrošina tēmēšanu zem optikas ( grāmatā pieminēta kā ZŪLES stiprinājumi) un ir nedaudz ātrāka uzlikšana uz ieroča nepieciešamības gadījumā :
Šitie kronšteini ir baigi labā štelle, optika ļoti ātri noņemama un uzliekama. Pēc nost ņemšanas nekas neizregulējas. ;)
Vienīgi tādi padārgi... ;)