Nesoda jau par dzeršanu , bet soda par to ,ka nemāk dzert.Ja cilvēkam ir 2,3 promiles , viņu policija var arī neaizturēt tikai tāpēc ka viņam ir tās promiles. Es pieiešu pie ceļu policista un palūgšu lai atļauj iepūst trubiņā un labs policists to man atļaus.Aparāts uzrādīs 2,3 promiles , nu un kas , viņš mani naaizturēs, jo es neko pārkāpis neesmu. Bet ja iešu pa ielu tenterēdams, citus aizskardams , lamādamies utt tad bez vārda runas uz atļurbeni. Tas pats variants ir ar ieroci, ja esi iedzēris , bet nevāri sūdus tad neviens tev pie ieroča neķeras.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
16.02.2010. 22:31
Ģirtam V.
Nu, ja ir veikts tests uz alkoholu, tad jā ;)
Bet ja nav- piedodiet! Var būt man hobijs ar atvērtām pudelēm pa ielām staigāt :)))) Es var būt zaļa, pudeles zālājā lasu un nesu uz gruženi! :))))
Indulim L.
Jau sen prasība sunim uzlikt uzpurni ir atcelta mūsu valstī!
Slēpts
17.02.2010. 08:30
par tukšu pudeli tev neviens neko neteiks, bet ar pilnu/pusdzertu sods kā likts. Hobijs tev var būt tāds, bet pārkāpums tas skaitās, to poliči paši neizdomā
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
17.02.2010. 13:11
Ģirt!
Runa jau bija par to, ka plinti var atņemt, ja ir izdarīts pārkāpums, kas saistīts ar alkohola LIETOŠANU. Atrašanās uz ielas ar atvērtu pudeli, protams, ir pārkāpums, bet tā nav alkohola LIETOŠANA (ja nav veikta ekspertīze, protams ;)
Tātad, ja mani (teorētiski, jo es točno nedzeru uz ielas no kakliņa) noķer uz ielas ar pusdzertu pudeli, mani var sodīt ar naudas sodu, vai kas nu tur par to pienākas, bet nevar atņemt ieroci! Bet ja man ir veikta ekspertīze, tad gan.
Nu, ja ir veikts tests uz alkoholu, tad jā ;)
Bet ja nav- piedodiet! Var būt man hobijs ar atvērtām pudelēm pa ielām staigāt :)))) Es var būt zaļa, pudeles zālājā lasu un nesu uz gruženi! :))))
Indulim L.
Jau sen prasība sunim uzlikt uzpurni ir atcelta mūsu valstī!
Runa jau bija par to, ka plinti var atņemt, ja ir izdarīts pārkāpums, kas saistīts ar alkohola LIETOŠANU. Atrašanās uz ielas ar atvērtu pudeli, protams, ir pārkāpums, bet tā nav alkohola LIETOŠANA (ja nav veikta ekspertīze, protams ;)
Tātad, ja mani (teorētiski, jo es točno nedzeru uz ielas no kakliņa) noķer uz ielas ar pusdzertu pudeli, mani var sodīt ar naudas sodu, vai kas nu tur par to pienākas, bet nevar atņemt ieroci! Bet ja man ir veikta ekspertīze, tad gan.