Man viens dabas bērns/tajožņiks no komi teica,ka taigā ilgi bez ēšanas var iztikt ,ja nelaiž ārā kaku:)))Nopietni,bet laikam uz čurāšanu,ja gribas dzert, tas neattiecas.
Kas attiecas par ekstrēmi zemām temperatūrām sēžot trepē,es līdzi ņemu divas segas un ietinos kā kūniņa.Vispirms ietinu kājas līdz viduklim,tad augšdaļu tā lai ārā paliek degungals.Šitā var ilgi notupēt,un ja lieta nonāk līdz šaušanai,tad no augšējās segas var klusi un ātri atbrīvoties.Guļammaisi tādai lietai neder,jo parasti viņi ir no čaukstoša materiāla.
Varu tik vislabākos vārdus teikt par Vācu izgudrojumu Ansitzsack. Principā tas pats guļammmaiss jau ir, bet uzlabots priekš medīšanas. Viegls un ļoti silts. Sēdēju -18 ir ok. Vakar -6 bezmaz pa siltu ...
Kas attiecas par ekstrēmi zemām temperatūrām sēžot trepē,es līdzi ņemu divas segas un ietinos kā kūniņa.Vispirms ietinu kājas līdz viduklim,tad augšdaļu tā lai ārā paliek degungals.Šitā var ilgi notupēt,un ja lieta nonāk līdz šaušanai,tad no augšējās segas var klusi un ātri atbrīvoties.Guļammaisi tādai lietai neder,jo parasti viņi ir no čaukstoša materiāla.
Pēdējo reizi manīts 2010-02-18 19:23
Komentāri: 45
Sadzīves proza-labākā ir ICETEA pudele ar "resno" kaklu.
Tajā pat meitenes var iečurāt :D