Laimoni!!! - kāda gan atšķirība pa ko tu šauj 300+ m attālumā - pa limitēto vai nelimitēto dzīvnieku??? atbildi, ja jau esi tāds purnā devējs! :D:D:D
Atšķirības nekādas - limitētais vai nelimitētais - sāpes abiem vienādas, pūšanas smaka abiem vienāda un vienīgais, kas tā uz ātro nāk prātā - limitētajiem dzīvniekiem nokrītot neatrastiem iet zudumā vairāk gaļas ar ko mieloties lapsām, jenotsuņiem u.c. pedarastiem!
Laimonim pašcieņu aizkāru?? nu nekas ,gan jau pāries:)
ar savu Tikku T3 esu lapsu nomedījis arī uz 286 m precīzu nomērot attālumu pēc tam ar rokas mēru. Pa div lat nebij runas, bet pa 2 sant !!
2 santīmniekā, pat 1 santīmniekā ar parastu medību karabīni te šaujot - vai te maz ko vajag piebilst :D. ticams, ja no pieņemsim 20 grupām (3 vai 5 šāvienu) viena kaut vai vienā lodē lai ierakstās - tas nav nekāds rādītājs, ja liela daļa (no tām pieņemtajām 20 grupām) labi ja 5cm diametrā ierakstītos. kas attiecas uz limitēto zvēru šaušanu 300+ - viennozīmigi pa muti tādiem jādod, jo iespēja pēc šāviena atrast vietu, kur nu vēl pašu lopu ir niecīga (zināms, ka lielākā nelimitēto šausana notiek krēslā/tumsā). kas attiecas uz nelimitēto šaušanu - nu un ja lapsu, jenotu nevar pēctam atrast - galvenais lai vairāk lapsu un jenotu tiek "izņemti no aprites".
Laiciņu atpakaļ "snaiperi" šāva sērkociņu kastītē, tagad jau 2 un 1 santīma monētas spēj nosegt šāvienu grupu! Lūk tā ir klase! :D:D:D Pamācat citus, kā jūs tiekat pie tādiem rezultātiem?
Alvis, ja jau esi tik vienlīdzīgs pret visiem dzīvniekiem, ko nozīmē pēdējais vārds tavā komentā? Valdis Grinbergs man vārdus no mutes izņēma - tā arī mana atbilde. Un vēl, pūšanas smaku sen savā iecirknī neesmu manījis , varbūt tev tā ierasta parādība .
Edgar, pričom mana pašcieņa, ja tu nevari trāpīt??
Laimoni nu necel jau nu savu kolektiivu debesiis lieliidams!!
par to smaku,neticu un nekad neticeesu ka visi tavaa kolektiivaa ir tik godiigi ka aizejot individuaali kko nesavaino!!!
un par tie snaiperi,biki piebremzeejiet!!
pareiz te veči saka ka jebkuram zveeram var pieliist tuvaak,kas taas vairs par mediibaam ka bucinju uz 300 m sauj!????
taas vairs nav mediibas! es tur nekaadu prieku neredzu...
Tas ka neesam mačos nenozīmē, ka nemākam šaut!Varbūt tam ir pavisam vienkārš iemesls-finansiālais stāvoklis, nu nevaru atļauties braukāt apkārt pa mačiem!Tā vietā regulāri karjerās "izēdu" kādu paciņu patrons!Un uz gaidi trīs rukši krita pāri pa 250m attālumu - tēmēšana bija ilga, rūpīga!Protams, ka var pieiet- tuvākais rekords 15m no ēdoša cūku bara-vējš pūta no viņām uz mani! Bet gribas plinti, kura būtu vēl precīzāka!
Atšķirības nekādas - limitētais vai nelimitētais - sāpes abiem vienādas, pūšanas smaka abiem vienāda un vienīgais, kas tā uz ātro nāk prātā - limitētajiem dzīvniekiem nokrītot neatrastiem iet zudumā vairāk gaļas ar ko mieloties lapsām, jenotsuņiem u.c. pedarastiem!
ar savu Tikku T3 esu lapsu nomedījis arī uz 286 m precīzu nomērot attālumu pēc tam ar rokas mēru. Pa div lat nebij runas, bet pa 2 sant !!
Edgar, pričom mana pašcieņa, ja tu nevari trāpīt??
par to smaku,neticu un nekad neticeesu ka visi tavaa kolektiivaa ir tik godiigi ka aizejot individuaali kko nesavaino!!!
un par tie snaiperi,biki piebremzeejiet!!
pareiz te veči saka ka jebkuram zveeram var pieliist tuvaak,kas taas vairs par mediibaam ka bucinju uz 300 m sauj!????
taas vairs nav mediibas! es tur nekaadu prieku neredzu...