ja jau tik augstas klases šāvēji tad aizbrauc uz purnavu muižu izšauj 2 sērijas un saņem labu balvu. tas ka klasiskā atbilde ir nav naudas tas jau mūsu Latvijas talantiem ir standarta atbilde.
Piedodiet, ja kādu aizvainošu, bet man izlasot šo diskusiju radās tāds mazs kopsavilkums par, acīmredzot, visnotaļ lielu daļu aktīvo mednieku. Šauj vienkārši fantastiski, sacensībās nepiedalās, jo negrib savu talantu atklāt citiem, turkāt ir diezgan vāji, ja reiz nespēj panest varmint karabīnes.
Nu ko Jūs kungi esat ieciklējušies uz tām sacensībām un pārmetumiem? Vai tad nav patīkami sēdēt savā tornītī-sēdeklī, jeb savā ozolā-sēdeklī, karabīne ir uz labu atbalstu, pats tēmējot mēģini nomierināties, visas ērtības Tev ļauj justies komfortabli-plintes atbalsts, sēdēšanas piemērots atbalsts utt., un tad veikt vienu jauku šāvienu!Vai tad tas nav skaisti?A to te palasu komentus un tikai pārmetumi!
P.S. Tēmas doma un vēlme bija uzzināt no attiecīgo stobru lietotājiem atsauksmes un pieredzi un paldies tiem kas padalījās pieredzē!
Edgar, ja Tu neesi savu plinti izkodis , tad man ļoti žēl tevis. Atrodi īsto lodi . salādē pats patronas , iesēdini stobra kārbu plastmasā un vēl virkni uzlabojumu un tad redzēsi kā pārvēršas tava plinte. Sataisijām draugam 243win un viņš arī grupu salika ka saskārās 4 lodes.Nu manu uzvārdu vismaz var redzēt maču sarakstos un ne pašā pēdējā vietā . Šaušana protams iet no sēdus stāvokļa ar diviem atbalstiem.Ja kas tad man tālākā lapsa ir 530m un draugam 412m. ar lieciniekiem protams. Nu vēl par tiem mačiem- tās ir sacensības kur šauj daudzi,stress , šāvieni uztraukums utt, tā ka tur tādu rezultātu dabūt grūti.
Profila bildēs ieliku pāris mērķus. Ticēt vai neticēt tā jau jūsu problēma:)
Slēpts
27.02.2010. 21:08
nu ja te daži saka, ka nav jāšauj pa 200m, bet var pieiet līdz 100m, tad kapēc nepaiet vēl 50 m un ņemt ar gludo? sanāks tak lētāk un nevajag lauzīt galvu kādu karabīni pirkt/nepirkt.
...
Lielos :)
Atbildētlietotājs mga » Ceturtdiena Novembris 26, 2009 6:02 pm
Šodien bija gods šaut ar 338 Lapua Magnum! Veicu šāvienu distancē 1070 m trāpījums par balonu 20 cm ar pirmo :) skats patīkams, izšauj un skaties caur optiku un balons izjūk, ehh, kaifs riktīgais ;)
Nik,iekopēju no paralēlā foruma.plinte ,ja nekļūdos ir lietota Sako TRG !,:)
Andrej,man personīgi ir lielāks uztraukums šaujot pa dzīvu radību,bet pa papīru ir pilnīgs miers.Sacensības un pulka dalībnieki tikai tev dod iespēju saprast savu varēšanu.Pašam īpašumā ir gan Sako,gan Tika.Abas labas.
es nelielos ka varu trāpīt pa 2 sant ,es arī nevaru pa 1 ls trāpīt ,bet man pietiek ja trāpu 10 niekā :)uzvarētājs ir tas kas vairāk punktus savāc :) esu ar savu šaušanas prasmi apmierināts:)
P.S. Tēmas doma un vēlme bija uzzināt no attiecīgo stobru lietotājiem atsauksmes un pieredzi un paldies tiem kas padalījās pieredzē!
Lielos :)
Atbildētlietotājs mga » Ceturtdiena Novembris 26, 2009 6:02 pm
Šodien bija gods šaut ar 338 Lapua Magnum! Veicu šāvienu distancē 1070 m trāpījums par balonu 20 cm ar pirmo :) skats patīkams, izšauj un skaties caur optiku un balons izjūk, ehh, kaifs riktīgais ;)
Nik,iekopēju no paralēlā foruma.plinte ,ja nekļūdos ir lietota Sako TRG !,:)