Nu brālīši skumji, ka mazajiem krausiet otru aparātu virsu, atbalsta nebus, jo no 2Ls gan jau tā smuki pieaugs kā visur! Atliek Jums
aivars lamba, Šodien, 09:09
Pēdējo reizi manīts 2009-04-07 09:25 versija un tikai!
Nu liekat taks vienreiz miera to LATMA. Ta ir platības pārstācoša organizācija, kurā bals tiesības ir pēc platībām. un viņu biedrs ir LVM ar visām platībām. Kur var dabūt argumentus? Lai viņi darbojas un dara to ko dara. Tam nav gandriz nekāda sakra ar mūsu interesēm. Un mēs nevaram neko iebilst viņu darbībām, jo ja viņu biedri grib tā atd neko iebilst.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
07.04.2009. 09:46
Mednieki stasies taja organizacija no kuras gus realu taustamu atbalstu un labumu. Vai tas bus atlaides sautuvei, vai bezmaksas sausanas sacensibas, vai palidziba projektu pieteikumu rakstisana uz ES fondiem vai valsts atbalstu. Ja jauna organizacija spes piedavat tadus bonusus, tad ari vina rulles. Neviens neies un nestasies tikai stasanas pec vai tikai lai paraditu "kukisu" LATMAi.... Es domaju ka pat tads merkis, ka Snepju medibu atkarosana, nebus tas motivejosais lai kur statos :(
Raimondam?
Šis pasākums nav obligāts. Ja viss medību saimniwecībā apmierina un viss ir labi, tad nav iemesla maksāt 2ls un varbut pat vairāk. Bet ja ir lietas kas ta isti neapmierina, tad pa velti neviens neko nedaris.
Jo tad kad pagajusa gada uz MMD kausiem veidoju anketas un drukāju, tad ar naudu man neviens neuzmacas. Pats no savas kabatas visu samaksāju. Atdeve pilnīga 0. Jo naudinas par maz un info par un ap parak maz.
Tā radās jautājusm cik tad ir lielākie klubi (biedru skaitā zināmi, es esmu no kluba ar 35 biedriem. Un ko dos formējuma bals tiesības, vēs sudīgāk kā šeit parunāties??? Nu galīgi garām, man nav variantu, bet šis baigi SMARŽO pēc vēlēsanu trikiem, SORRY. Esmu laikam vecmodīgs, bet nu jūsu diskusijā par jauno veidojumu, vairāk redzu problēmas (velosipēda izgudrošanā) nekā sakarīgas jēgas! Te vairāk izskatās ka kāds vēlās šur tur iekārtoties, SKUMJI! Un kāda te var būt runa par uzticību?
Jāni es saprotu, bet iedomājos reakciju kolektīvā.... būs viens vienīgs jautājums, kas mums tiks no tāaa? Tieši kā sacīja Andris Zariņš, gūs labumu. Atrāk sorry, ir jāveic sevis pierādīšana, mērķi prasa līdzekļus, tā nu tas ir!
Nu,uzreiz brīdinu,ka par 20ls., es izsaku to kā pieņēmumu.Tātad,no visa rakstītā un šeit lasītā es saprotu, ka, ja pat es,vai mēs visi,maksātu LATMAi pa20 latiem,no tā vienalga jēgas nebūs.Gribētu dzirdēt no jums( reāliem kolēģiem )atbildi.Ja tas ir tā,tad es esmu spiests piekrist Aivaram,Raimondam,Kārlim,Andrim Š,(un nekādam simtam nedēļas laikā),ka jāsāk visu pirms jautājumus uzdot LATMAi.Es arī esmu no laukiem un atklāti sakot,mums nav īpašu problēmu ne ar VMD,ne ar kaimiņu kolektīviem,ne arī teretoriālo strīdu,un atklāti sakot lauku rajonu ierindas medniekam,īpaši no Latgales, ir pilnīgi pie kājas,kas tā tāda LATMA un ko viņa ziemā ēd.Piecietām šnepus un visu pārējo bet bažas par nākotni ir ikvienam medniekam,tam, kurš savas smadzenes vēl nav izčurājis aiz stūra.Bet vairāk par parunāšanu ,nekas nenotiek un arī nenotiks, kamēr "cepts gailis dibenā neieknābs".Un lai tas nenotiktu,jārunā ir ar LATMA,mēs tāpat no viņas nekur nespruksim,vismaz pagaidām.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
07.04.2009. 10:38
Labi, es parformulesu savu uzstadijumu par atbalstu jaunai organizacijai!
Ta vieta es uzdosu jautajumus:
Kas sadai orgnizacijai ir japiedava ierindas medniekam, lai vins taja statos?
Kas sadai organizacijai ir japiedava mednieku klubam, lai vins taja iestatos?
Jau ieprieks pateicos par precizi formuletam atbildem!
Atklāti sakot,man arī pašam tāda LATMA ir tikai nosaukums.Un ja tiešām man kādam par kautko ir jāmaksā, tad tas ir VMD.Vismaz kautko dara lai, neteiktu vairāk.
aivars lamba, Šodien, 09:09
Pēdējo reizi manīts 2009-04-07 09:25 versija un tikai!
Šis pasākums nav obligāts. Ja viss medību saimniwecībā apmierina un viss ir labi, tad nav iemesla maksāt 2ls un varbut pat vairāk. Bet ja ir lietas kas ta isti neapmierina, tad pa velti neviens neko nedaris.
Jo tad kad pagajusa gada uz MMD kausiem veidoju anketas un drukāju, tad ar naudu man neviens neuzmacas. Pats no savas kabatas visu samaksāju. Atdeve pilnīga 0. Jo naudinas par maz un info par un ap parak maz.
Ta vieta es uzdosu jautajumus:
Kas sadai orgnizacijai ir japiedava ierindas medniekam, lai vins taja statos?
Kas sadai organizacijai ir japiedava mednieku klubam, lai vins taja iestatos?
Jau ieprieks pateicos par precizi formuletam atbildem!