Normāls šaujamais ,ko te uzkrituši . Kad bij atļauts tad arī šāva i lielus kuiļus i aļņus. Nu ja tagad nevar tad nevar, bet paliek sivēni,buki,bebri un krīt labi. Ar piemeklētu munīciju viens otrs SKS iet arī tais 3 cm, bet pārsvarā 5 cm droši. Lai gan pārsvarā ar kaujas munīciju.
Manā kolektīvā vecajiem večiem ir SKS un teikšu atklāti, kad savācamies uz kolektīva sacensībām, tad vecie onkas ar saviem SKS rauj pa pirmām vietām un meža šaujot pa dižmedijumiem arī ļoti labi rezultāti.Protams ka piekrītu ka ierocim ir mazs spēks,bet to apzinoties nevajag tak šaut pa 120m ja zini ka labs rezultāts būs tikai uz 70 metriem.Visu nosaka mednieka godaprāts,vai zinot ka nebūs 100% rezultāta viņš tāpat spiedīs mēlīti un tad jau tiešām apkārt tik mētājas sprāgoņi!
Interesanti gan, kam un kur visulaiku mētājās tie sprāgoņas? Pamatā viss tiek rūpīgi savākts. Protams ar retiem izņēmumiem,jo medībās tik pat kā karā viss ir nejaušības varā.
ka es tev saku 3 ta 3 cm!!
un na jau man ir sks,zinu kam ir un ar to esmu sāvis diezgan daudz un zinu kaa iet!!