Šodien vārdadienu svin Dzintara, Dzintars, Dzintra, rītdien - Persijs, Vaida, Klaudija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Varbūt navi, bet tomēr LatMO!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 26 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.03.2010. 17:16

Toms
Toms
Pēdējo reizi manīts 2026-04-07 09:21
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Saldus, Zvārdes šautuve
Medību stāžs: 3
Aprīkojums: Pietiekams
Suņi: Sanbernāri
Medību trofejas: 2
18.03.2010. 20:46
Labs vakars,
Šitas der! Lai gan neesmu mednieks, šī lieta patīk un interesē, līdz ar to ir šādas tādas idejas.
1. Attiecība uz ES pieņemto direktīvu rēķina, proti, putnu un par faunas un floras aizsardzību neko nav iespējams izdarīt bez pietiekami zinātniskas izpētes, taču, otra problēma ir tā ,ka ar visu zinātnisko pusi ir ļoti niecīga iespēja kaut ko panākt, jo ES ir ļoti spēcīga "zaļo" interešu lobēšana. Ir vēl šādi tādi sīkumi, kas ir pieminēšanas vērti, jo šajā sakarībā rakstu savu bakalauru, ja kādam interesē var jautāt.
2. Par reģistrēšanos organizācijā caur interneta vidi, šķiet ka lasot piefiksējau ,ka zem 3vārdiem var būt viens cilvēks - šo problēmu var vienkārši novērst - reģistrējoties ievadam bankas kartes nr. persona tiek identificēta un nav iespējama nekāda falsifikācija un pie reizes novelkas biedra nauda.
3. Man apnika rakstīt, bet katrā ziņā vēlētos ņemt dalību šādā organizācijā, tas ko varu piedāvāt no savas puses ir intelektuālais materiāls, zinu šo to par Eiropas Savienību varbūt varu noderēt.
Maigurs
Maigurs
Pēdējo reizi manīts 2014-02-07 13:40
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 7
18.03.2010. 18:42
Manuprāt, ja grib ko tādu darīt, tad vajag sanākt kopā kaut vai 10 večiem un uztaisīt to biedrību, uzrakstīt pārdomātus statūtus(tas jau nesagādā nekādas problēmas), turklāt reģistrēšanai nekādus baigus finansu līdzekļus jau nevajag! Tad kad tas ir izdarīts, tad arī aicina jaunus biedrus! Domāju, ka tādā veidā būs daudz lielāka cerība kaut ko izveidot, jo savākt plašus atbalstītāju pulkus neizveidotai organizācijai būs grūti! Turklāt nevajag aizmirst, ka medības un viss kas saistīts ar tām, ir un paliek salīdzinoši dārgs hobijs, dalība šādā organizācijā protams prasītu kaut kādus papildus izdevumus, bet domājams, ka šie izdevumi salīdzinājumā ar kopējo iztērēto naudu sava hobija uzturēšanai, lielu starpību neradīs! Tā kā, ja reiz vēlamies, kaut kādā veidā uzlabot apstākļus paši sev (mednieki) tad ir tikai loģiski, ka nāksies kaut ko upurēt un ir lieki gaidīt, ka kāds par šiem upuriem samaksās! Es katrā gadījumā ideju atbalstu!
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
18.03.2010. 16:03
Manuprat nepareizi un uz strupcelu vedosi butu meginat vienoties jau dibinasanas stadija par veselu sarakstu MO (mednieku organizaciju) sasniedzamu merku. Dibinatajiem var but atskirigi viedokli utt.
Svarigakais merkis butu izveidot MO ka mehanismu kas nodrosina:
1. aktivakas mednieku dalas iesaistisanu medniekus parstavosas interesu apvienibas darba.
2. vienkarsu mednieku (vairakuma) viedoklu noskaidrosanas mehanismu izveidi
3. vairakuma viedokla parstavesanu lobejot izmainas likumos, ierosinot izmainas normativajos aktos, ierosinot tos utt.
Vienu vardu sakot es redzu MO ka mehanismu, nevis jau sobrid formuletu merku kopumu!!
P.S. sodien busu iss jo jastrada :( daudz...
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
18.03.2010. 15:15
Nē, Dzintar.
Tas ir kadrs no Latvijas medību ieroču veikalu īpašnieku sapņa,
par to kādam būtu jāizskatās mednieka ekipējumam,
kas iepirkts viņu veikalos,
nevis internetā.
;-DDD
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
18.03.2010. 14:14
Uldi,tā laikam ir "sutter" reklāma:DDD
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
18.03.2010. 13:26
Kā zināms nekas nekad nenotiek uzreiz, viss vienmēr sākas ar mazumiņu. Tāpēc iepriekš vajag sanākt kopā tiem aktīvākajiem un tad spriest daram vai nedaram. var jau visu interneta vidē, bet pa starpu vajag arī reālas pilnsapūlces rīkot.
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
18.03.2010. 13:03
svaigi pensionēts armijas ieroču meistars,ar gandrīz visu veidu transporta tiesībām,labi orentējos,visos tehnikas veidos
Dzintar! Mēs takš nekomplektējam armiju! Pagaidām, ne!!!!
Sāksim ar pavisam miermīlīgu, smagi bruņotu, vīru sanākšanu.
Tas bija joks, neņem par pilnu! ;-)
Bet pārējiem, malā stāvētājiem, es saku :
"Mēs ir draudīgs spēks, un arī bez ieroča mežā mākam izdzīvot, cīnīties par savu taisnību plikām rokām!"
Tas atkal joks, a varbūt ne!?
Uldis
Arturs
Arturs
Pēdējo reizi manīts 2017-11-28 09:47
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību stāžs: no 1999.gada
Medību trofejas: 32
18.03.2010. 12:47
Dzintar! Vot to es saprotu!:)
Un kā Māris teica, tagad ir jasagaida Zariņa kungs un varam sākt darboties!
Dzintars
Dzintars
18.03.2010. 11:37
Jā, vēl kas,esmu svaigi pensionēts armijas ieroču meistars,ar gandrīz visu veidu transporta tiesībām,labi orentējos,visos tehnikas veidos.Ja varu būt noderīgs,varat ar mani rēķināties.
Dzintars
Dzintars
18.03.2010. 11:31
Artūr,tikko ienāca prātā.Igauņiem ir sakarīga mednieku biedrība,pārņemta un neizvazāta vēl no padomijas laikiem,arī priekšsēdētājs sakarīgs vecis,(neatceros gan vārdu),redzēju vienā seminārā.Varbūt vajag sakontaktēties,varbūt var pasmelties pieredzi un varbūt sakrīt paredzamās darbības virzieni?Varbūt ka nevajag sūkāt pirkstu?Esti poišiem gan mentalitāte drusku cita,bet musulmaņi gan nav!:)))