Kolēģi var būt kāds zina starpību starp Deta Senator 3 un Bosch Silver akumiem, kāda starpība, jo cenas var teikt vienādas, garantija ja nešaubos abiem diviem 3 gadi. Vieni slavē vienu otri otru. Un vai nevajadzēs pie -30 to nest uz mājām, kādam pieredze ar to ir.
Slēpts
10.10.2012. 13:43
Edgar- no savas 25 gadu autovadītāja pieredzes.
Aptuveni visi akumulatori ir vienādi- un kalpošānas laiks ir atkarīgs no apstākliem , kādos tie tiek ekspluatēti. Ar vienu teikumu sakot no automobīļ elektroiekārtas.
Ja būs problēmas- tad var sačakarēt jebkuru akumulatoru.
Ak jā vēl ir arī faktors- cilvēks, kas lieto šo akumulatoru. Lielā salā tiek ieteikts akumulatoru uzsildīt- piemēram ieslēdzot tuvās gaismas utt. kā arī startēšanas ciklu un ilgums ir no svara.
Man uz jeep stāv velns viņ zin kāds ražojums, jau ntos gadus..
Protasm ir svarīgi lai nopirktais akumulators būtu bez ražotāja defektiem un nebūtu 5 gadus nostāvējis noliktavā...
protasm nepretendēju uz pravieti- bet savs viedoklis man ir :)
Šoruden es vēlos nomainīt akumu un beidzot iegādāties kaut ko labāku nekā vidējā klase, jo savā laikā biju iegādājies akumu par nepilniem 40 lvl un rezultātā pirmo gadu nostrādāja godam, tikai pie -28 un zemāk vajadzēja nest iekšā jo nevilka manējo 2.5 dīzelīti. atnes siltu tad momentāni uzlec. Pēdejās divas ziemas pienācās gan nest iekšā gan lādēt, jo 2 gadus atpakaļ vēl tā kalpoja kaut cik, bet pagājušo ziemu ne vella pie -15 pienācās nest jau mājās, nevilka ne vella. Pat martā nedēļu nostāvējusi auto servisā mēģinot iedarbināt nekādas dzīvības pazīmes, vasaru nobraukāju, bet uz ziemu toč jāmaina. Tāpēc lētajiem galiem kaut kādi uzticība kritusi. Jo auto pa nakti stāv ārā, pie tam laukos kur vējš diezgan ātri to izspūš. Garāžas pagaidām nav.
Pirmais akums kas tika pirksts tirgū vispār pirmajā salā pie -20 nosprāga un vairs nebija renavējams, uzlādē, nosprāgst, mēģināju pēc garantijas pasūtīja tālāk. No tirgiem vairs nekad nepirkšu akumu. Nopirku no dīlera, 3 gadi nokalpoja, pirmo nekādu pretenziju, nākamo nedaudz čakara, pēdejais gads, āmen, pie mīnus grādiem āmen uznāk. Tāpēc šogad vēlos pirkt vai nu Bosch vai Delta. Kādu ieteiksiet?
Slēpts
10.10.2012. 14:37
Mans ķīnietis griež 4.0 litru benzīna motoru un auto arī stāv laukā, gan ja maz braucu - palādēju nakti ar lādētāju....
Cits jautājums, vai tas kas rakstits uz akumulatora birkas atbilst patiesībai- un tur jau slavens zīmols varētu būt pārāks- jo savs vārds ir jātur. Es ņemtu Bosch. Tur gan arī no krāsas bija atškirības- gan cenā , gan tehniskajos parametros.
Bet uzsveru- ja nebūs kārtībā elektro sistēma, vai zāģēsi no vietas 10 minūtes, tad var nojāt jebkuras firmas aķi.
Un es leiku iespējami lielu- tik cik vieta atļauj- jo labāk lieks svars motortelpā nekā meklēt piepīpētāju nežā naktī:)
Lasīju pie trofejām, ka dažs devies medībās ar velosipēdu un, cik nopratu, ne jau slazdus likt.
Kā īsti ir ar medību šaujamieroča pārvadāšanu ar velosipēdu, motociklu vai kvadraciklu (kas nav aprīkots ar speciālu slēdzamu kasti)? Pēc šī brīža saprašanas, pieļauju, ka ierocis jāpārvadā pēc tiem pašiem priekšrakstiem, kas ar auto (izlādēts, kam var - izjaukts, futlārī), tikai auto bagāžnieka vietā - mugura, plecs vai klēpis?
Edgar-visi skābes akumulatori pie katriem 10 grādiem mīnusā zaudē vienu voltu.Tāpēc tomēr ieteicams lielā aukstumā aķi ienest siltumā.Ja starteris vecāks ieteicams nomainīt bukses,vai remkomplektu.Tas nav ne dārgi,ne ilgi.Griezīs vieglāk ar garantiju.Un ja vēl sintētiku karterī un ejošas kvēlsveces,pie -25 jāsprāgst vaļā katram lūznim.
Aptuveni visi akumulatori ir vienādi- un kalpošānas laiks ir atkarīgs no apstākliem , kādos tie tiek ekspluatēti. Ar vienu teikumu sakot no automobīļ elektroiekārtas.
Ja būs problēmas- tad var sačakarēt jebkuru akumulatoru.
Ak jā vēl ir arī faktors- cilvēks, kas lieto šo akumulatoru. Lielā salā tiek ieteikts akumulatoru uzsildīt- piemēram ieslēdzot tuvās gaismas utt. kā arī startēšanas ciklu un ilgums ir no svara.
Man uz jeep stāv velns viņ zin kāds ražojums, jau ntos gadus..
Protasm ir svarīgi lai nopirktais akumulators būtu bez ražotāja defektiem un nebūtu 5 gadus nostāvējis noliktavā...
protasm nepretendēju uz pravieti- bet savs viedoklis man ir :)
Pirmais akums kas tika pirksts tirgū vispār pirmajā salā pie -20 nosprāga un vairs nebija renavējams, uzlādē, nosprāgst, mēģināju pēc garantijas pasūtīja tālāk. No tirgiem vairs nekad nepirkšu akumu. Nopirku no dīlera, 3 gadi nokalpoja, pirmo nekādu pretenziju, nākamo nedaudz čakara, pēdejais gads, āmen, pie mīnus grādiem āmen uznāk. Tāpēc šogad vēlos pirkt vai nu Bosch vai Delta. Kādu ieteiksiet?
Cits jautājums, vai tas kas rakstits uz akumulatora birkas atbilst patiesībai- un tur jau slavens zīmols varētu būt pārāks- jo savs vārds ir jātur. Es ņemtu Bosch. Tur gan arī no krāsas bija atškirības- gan cenā , gan tehniskajos parametros.
Bet uzsveru- ja nebūs kārtībā elektro sistēma, vai zāģēsi no vietas 10 minūtes, tad var nojāt jebkuras firmas aķi.
Un es leiku iespējami lielu- tik cik vieta atļauj- jo labāk lieks svars motortelpā nekā meklēt piepīpētāju nežā naktī:)
Kā īsti ir ar medību šaujamieroča pārvadāšanu ar velosipēdu, motociklu vai kvadraciklu (kas nav aprīkots ar speciālu slēdzamu kasti)? Pēc šī brīža saprašanas, pieļauju, ka ierocis jāpārvadā pēc tiem pašiem priekšrakstiem, kas ar auto (izlādēts, kam var - izjaukts, futlārī), tikai auto bagāžnieka vietā - mugura, plecs vai klēpis?