acpaardodu savu pcp cz200 saviileeta ar visu optiku teicamaa staavokli jo ir doma nnemt ko daargaaku tel.29780080 cena par visu kopaa tikai 350ls ir iespeejams arii izmeegginaat
Sveiciens visiem!
Gribu pajautat vairak zinosajiem,man hatasan gaisenite uz 12j .Iegadajos optiku Gards veikala walter 4-32 . Tagad man ir tada problema ka optika redzu stobra gala temekli. Un vins boja to kopejo fonu meginqju ko palikt zem kronsteiniem( originaliem) bet nepalidzi.
Kadi butu jusu ieteikumi iesacejam,ka noverst so problemu?
Slēpts
25.07.2013. 10:00
noņem to tēmekli nost no stobra
Gati, ja nepērc lieljaudas pneimatiku, tad iespringt uz 135-to nav jēgas - samaksāt lielu naudu tikai tapēc, ka plintei ir potenciāls, nu nezinu ;)
Ivar Jaross, gaazes atspere buus preciizaaka. Nav tas atsitiens kaa no atsperenes.
Varu iedot pshaudiities ar:
Hatsan 100 gaazatspere, uz ~12J.
Hatsan 105 standarta atsperene.
Crosman pumpmaster 760 pumpeejamaa. Nosaciiti PCP.
Umarex Sportwaffen 850 AirMagnum CO2.
Baikal MP-61 standarta atsperene.
Man domaat, ka jaapietiek, lai saprastu/sajustu atshkiriibu.
PS., LV veikalu uzdotaa jauda neatbilst patiesiibai.
Deforsee krietni zem atljautaa. http://content1-foto.inbox.lv/...
Saite uz bildi, kuraa var ~saprast kaa atshkiras veikala uzdoties 12J, no meeriitiem 12J.
Pats gan nemeeriiju, bet ticu, ka cilveeks kursh taisiija gaazes atsperi nemeloja un meeriija J.
Jani Lauva
Paldies par atbildi!
Esmu visa sitaja lieta iesacejs, bet saujot saprotu ka savieni nav vienadi un lodite var 4 reiz izsaut kur vajag un pectam 7 reizes galigi garam. Visu daru piesaujot optiku kad plinte ir iefikseta skruvepiles lielajas. un vinas lido briziem kur pagadas!
Atspernieces nepiešauj no skrūvspīlēm. No skrūvspīlēm pārbauda "bezatsitiena" ieroču ložu piemērotību stobram - skatās cik blīvi viņas lido, bet ne uz kurieni. Atspernieci vislabāk piešaut no stabila atbalsta (smilšu maisiem vai kā tamlīdzīga), starp šauteni un atbalstu vēl būtu labi likt kādu biezāku blīva auduma gabalu vai roku - viss atkarīgs kā turpmāk plāno šaut. Atsperniecei ir ļoti svarīgi, kuru laides vietu novieto uz atbalsta, ja pastobri arī aptver ar plaukstu, tad svarīgi ir cik spēcīgi to saspied un turi. Tā pat ļoti svarīgi cik stipri iespied plecā. Tagad pats mēģinu saprast, ko es daru savādāk, jo šaujot guļus un no ceļa vai stāvus trāpījumi nobīdās pa vertikāli.
Atšķirība starp gāzes atsperi un parasto vīto ir tāda, ka gāzeniecei ir tikai kustība uz priekšu un atpakaļ, bet vītajai ir arī griezes kustība un viņa arī vērpj to šauteni.
Pie piešaudes vēl ne vienmēr būs ieroča vaina. Svarīgi ir cik lodītes ir kvalitatīvas un arī kādas "garšo" tavai šautenei. Pamēģini čehu JSB - lido gandrīz visiem.
Vēl protams visādi joki ar optikām var būt.
...kaut kā tā.
Gribu pajautat vairak zinosajiem,man hatasan gaisenite uz 12j .Iegadajos optiku Gards veikala walter 4-32 . Tagad man ir tada problema ka optika redzu stobra gala temekli. Un vins boja to kopejo fonu meginqju ko palikt zem kronsteiniem( originaliem) bet nepalidzi.
Kadi butu jusu ieteikumi iesacejam,ka noverst so problemu?
Gati, ja nepērc lieljaudas pneimatiku, tad iespringt uz 135-to nav jēgas - samaksāt lielu naudu tikai tapēc, ka plintei ir potenciāls, nu nezinu ;)
Iznemot to kad nenogurst?Vai bus mazliet precizaka?
Varu iedot pshaudiities ar:
Hatsan 100 gaazatspere, uz ~12J.
Hatsan 105 standarta atsperene.
Crosman pumpmaster 760 pumpeejamaa. Nosaciiti PCP.
Umarex Sportwaffen 850 AirMagnum CO2.
Baikal MP-61 standarta atsperene.
Man domaat, ka jaapietiek, lai saprastu/sajustu atshkiriibu.
PS., LV veikalu uzdotaa jauda neatbilst patiesiibai.
Deforsee krietni zem atljautaa.
http://content1-foto.inbox.lv/...
Saite uz bildi, kuraa var ~saprast kaa atshkiras veikala uzdoties 12J, no meeriitiem 12J.
Pats gan nemeeriiju, bet ticu, ka cilveeks kursh taisiija gaazes atsperi nemeloja un meeriija J.
Paldies par atbildi!
Esmu visa sitaja lieta iesacejs, bet saujot saprotu ka savieni nav vienadi un lodite var 4 reiz izsaut kur vajag un pectam 7 reizes galigi garam. Visu daru piesaujot optiku kad plinte ir iefikseta skruvepiles lielajas. un vinas lido briziem kur pagadas!
Atšķirība starp gāzes atsperi un parasto vīto ir tāda, ka gāzeniecei ir tikai kustība uz priekšu un atpakaļ, bet vītajai ir arī griezes kustība un viņa arī vērpj to šauteni.
Pie piešaudes vēl ne vienmēr būs ieroča vaina. Svarīgi ir cik lodītes ir kvalitatīvas un arī kādas "garšo" tavai šautenei. Pamēģini čehu JSB - lido gandrīz visiem.
Vēl protams visādi joki ar optikām var būt.
...kaut kā tā.