atspernieci pie pleca nevajag spiest, bet viegli pielikt.
Man šaujot no guļus un stāvus pozīcijām traucēja atsvars stobra galā, ja gaiseni atbalstīju, tad ir ok, ja tikai tur rokās(stāvus), tad pa vertikāli uz leju.
Sveiki, vēlējos pajautāt kur varētu iegādāties pumpējamo gaiseni ,
jo vienkārši man ir parstā atsperes gaisene un ta atspere ir baigi švaka ,
un ir doma šito mest pie malas jo uzlabot slinkums
,tāpēc gribētos kaut ko jaunu vienam paziņam ir pumpējamā iedeva vinš man izšaut , un sapratu ka tomēr tīri ņipra
nevar pat salīdzināt ar manējo atspernieci:)
Ja Tu domaaji taadu kura kreisajaa pusee, tad pirku parastaa mednieku bodee.
Tik nezinu kaa tiek jauda ierobezjota.
Pirms gadiem 20 bija taada pati, shampaniesha pudelee taisiija divus caurumus :)
Visas zīmes liecina, ka bildē kreisajā pusē redzamā ir tā saucamā multikompresijas gaisene ar zemstobra pumpi. Multikompresijas gaisenēm jauda tiek ierobežota ar pumpja virzulī iebūvētu drošības vārstu, kurš neļauj uzpumpēt lielāku spiedienu par paredzēto.
Vel arī pastāv PCP (Pre-Charged Pneumatic) gaisenes, kurām zem stobra vai laides pleca daļā ir rezervuārs ar saspiestu gaisu. Šīs plintes jau ir pārākas par iepriekšējām, jo ar uzpumpētu rezervuāru pietiek daždesmit šāvieniem. Vienīgā bēda, ka rezervuāra uzpildīšanai nepieciešams augstspiediena rokas pumpis vai akvalanga balons ar uzpildes staciju.
Man šaujot no guļus un stāvus pozīcijām traucēja atsvars stobra galā, ja gaiseni atbalstīju, tad ir ok, ja tikai tur rokās(stāvus), tad pa vertikāli uz leju.
Gribetu dzirdet vel kadu viedokli!
jo vienkārši man ir parstā atsperes gaisene un ta atspere ir baigi švaka ,
un ir doma šito mest pie malas jo uzlabot slinkums
,tāpēc gribētos kaut ko jaunu vienam paziņam ir pumpējamā iedeva vinš man izšaut , un sapratu ka tomēr tīri ņipra
nevar pat salīdzināt ar manējo atspernieci:)
Tik nezinu kaa tiek jauda ierobezjota.
Pirms gadiem 20 bija taada pati, shampaniesha pudelee taisiija divus caurumus :)
Vel arī pastāv PCP (Pre-Charged Pneumatic) gaisenes, kurām zem stobra vai laides pleca daļā ir rezervuārs ar saspiestu gaisu. Šīs plintes jau ir pārākas par iepriekšējām, jo ar uzpumpētu rezervuāru pietiek daždesmit šāvieniem. Vienīgā bēda, ka rezervuāra uzpildīšanai nepieciešams augstspiediena rokas pumpis vai akvalanga balons ar uzpildes staciju.