Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Bebri

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 26 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 26.04.2010. 16:23

Juris
Pēdējo reizi manīts 2010-04-09 23:08
Lietotāja statuss: Vērotājs
09.04.2010. 23:08
Kā pagatavojat bebrus?
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-19 16:18
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: MMK ''SALA''
Atrašanās vieta: Jēkabpils, Rīga
Medību stāžs: No 2008
Aprīkojums: MC-21-12, TOZ- 34. Howa 1500
Suņi: Nav, bet būs
Medību trofejas: 18
09.04.2010. 23:27
katlā iekšā un uz uguns..
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2020-05-19 12:46
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: no 1980g.
Suņi: drathars
Medību trofejas: 24
10.04.2010. 10:51
Karsti kupinats ari garsigs!
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-03 11:41
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: olaines pagasts
Aprīkojums: pcp ar 2078 ,kakene
Suņi: friidis ,traks gailis,5 kaki
10.04.2010. 10:58
indiaanu recepte.visu galu ko var atgriest sagriez plaanaas -puscentimetru biezaas loksniitees.apsaala un saulee kaltee.veelams lai nebuutu suudu musas citaadi gala buus pikanta.ja to dara rudenii tad galu apsmeeree ar bruukleneem.labu apetiiti.
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-03 11:41
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: olaines pagasts
Aprīkojums: pcp ar 2078 ,kakene
Suņi: friidis ,traks gailis,5 kaki
10.04.2010. 11:00
vispaar jebkuru galu var kalteet,vienalga bebrs vai bifelis.gatavai galai jaabuut cietai kaa kokam.
Valfrīds
Valfrīds
Pēdējo reizi manīts 2011-02-06 20:01
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
10.04.2010. 11:49
Man garšo viekārši kūpinātas bebra gaļas desiņas! Ņem sadalītu bebri gabalos un izmērcē gāzētā ūdenī(mērcē vienu diennakti).Tālāk atdala cīpslas,plēves,kaulus,taukus no gaļas un sagriež gabalos. Sagatavoto bebra gaļu samaļ pievienojot 1/3 treknas cūkas gaļas. Iegūtai masai pievieno sāli,piparus u.c garšvielas,tad jāsajauc ar rokām, lai būtu viendabiga. Vēlreiz šo malto gaļu izlaiž caur gaļas mašīnu klāt pievienojot ļoti daudz ķiploku un visu kārtīgi samaisa. Sapilda zarnās, atstāj uz nakti marinēties, pēc tam kūpina.
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
10.04.2010. 23:40
Bebram pirmām kārtām vajag nodalīt bez žēlastības visus taukus un plēves. Pēc tam var gatavot kā jebkuru gaļu- zupā;žāvēt;sautē;cept;kaltēt(kaltēju pārsvarā zivis).Tauki ir tie, kas dod to specifisko piegaršu. Es protams nesaprotu kā ar gaisenēm gāž bebrus un bifeļus,bet gan jau var.
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-03 11:41
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: olaines pagasts
Aprīkojums: pcp ar 2078 ,kakene
Suņi: friidis ,traks gailis,5 kaki
11.04.2010. 18:18
secinaajums-be bri izniicinaa ne tikai kokus bet arii muus.pieteiksim viniem sveeto karu.
Valfrīds
Valfrīds
Pēdējo reizi manīts 2011-02-06 20:01
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
11.04.2010. 21:44
Ū,ja! Vai tad ar 40 Joule lodīti?