Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Bebri

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 26 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 26.04.2010. 16:23

Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
16.04.2010. 11:17
Ar pīlēm gan sū....., pagājušajā gadā tikai pāris vietās bija pacelts liels bars, bet tā pašvaki, jo esmu ievērojis kur bebru ir padaudz un tie ir ļoti aktīvi, tad pīles ne visai mīl perēties :( Man pie vecā dīķa šogad divas perējas. Bet redzēs kas būs rudenī :) Vari iedomāties izej no rīta ārā, un redzi divas peldās un pēkšķina :) Pagājušajā gadā vispār kaut kādi ar pīlēm gāja pašvaki. Veči braukāja braukāja un labi ka kādas 5 pa sezonu paņēma. Es gan tikai vienu reizi šāvu pa pīlēm no 3 izbraucieniem.
Par to ka bebru daudz, jo ejot dzinējos pa rudeni atklājās ļoti daudz vietu kur nekad neviens nav medījies, tāpēc arī šogad sanāk tā ritkīgi pamedīties :) Pamēģini pastaigāt pa tādām vietām kurās neviens nav vēl kāju spēris, varu saderēt atradīsies kur vēl neviens nav ne traucēts ne nomedīts :) Pagājušajā gadā atklāju 3 tādus rezervātus. tagad mēģinām tur tos paretināt. vēl daudzi atsakās medīties, jo jāiet kājām vismaz kāds kilo, tas arī daudzus attur no bebru medībām.
Vēl ir laba lieta karte. Ieej un apskaties no augšas uz savām medību platībām, vai tur kur ir kādas aizdomas par dīķiem, tici man ložņajot pa savām medību platībā, un skatoties no augšas atklājās ļoti daudz jaunu medību vietu, uzpludinājumu. Nezinu kā tavā rajonā, bet man sistēma atļauj tā pietuvināt ka pat redzu bebru mājiņas. Kā saka kas meklē tas atrod :)
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2013-03-19 20:41
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību stāžs: Pietiekami liels!
Aprīkojums: Pāris vītnes un gludais
Medību trofejas: 2
16.04.2010. 12:23
kas tad tev taa par sistemu????
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
16.04.2010. 12:33
Iegāji šajā mājas lapā karte. Izvēlējies sev vēlamo rajonu, palielināji līdz vēlamajam izmēram un tad pārgājis uz satelītu. Tici man noderīga lieta pamācīties savas medību platības no putna lidojuma. Jā ir tādas vietas kur palielināt max nevar, bet piemērma manu medību rajonu sistēma atļauj palielināt līdz maksimuma. Un tad redzami visi grāvji, dīķīsī, pat bebru mājas var saskatīt :)
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
16.04.2010. 13:09
Edgars izvērš stratēģisko karu - vispirms mājās, ar kartēm; tad triecienuzbrukums - vispār pareizi, visu cieņu, ir ko pamācīties! Jo pavasaris laikam jau ir pateicīgākais laiks, kad tā medīt. Vasarā apaugums ir tāds, ka knapi var cauri šur un tur izspraukties...
PS. Šitādam medību variantam militārā "replika" uz .223 Rem un specvienības apģērbs vizuāli ir vispiemērotākais. :P
PPS. Varētu vēl aviācijas supportu dabūt - vispār sapnis :D
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
16.04.2010. 21:10
Izbrīvē laiku un brauc ciemos.Šobrīd vairāk esmu Rēzeknes pusē,un būs Tev aviācijas supports.
Rinalds
Rinalds
Pēdējo reizi manīts 2020-03-17 19:37
Atrašanās vieta: Rēzeknes nov. Bērzgale
Medību stāžs: no 19.02.2010
Medību trofejas: 3
16.04.2010. 21:19
Edgar ideja ir laba, bet diemžēl satelīta attēli ir vismaz trīs gadus veci. :))
Agris
Agris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-14 20:00
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jēkabpils raj.,Viesīte
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: iž-58MAE 12.kal.,iž-18ME 12.kal.,iž-18MH-308win,toz 78-01 22Lr
Suņi: Latvijas dzinējs, vācu medību terjers
Medību trofejas: 59
16.04.2010. 21:50
Edgar!Cik tad Jūsu kolektīvam ir liela platība, ka Tu nezini tajā katru stūrīti bez kartes?Man tas ir kaut kas nesaprotams, ka var nezināt savu objektu.
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
16.04.2010. 23:07
Māri, kādas izmaksas ir 1h lidojumam Tavā aeroplānā?
Valfrīds
Valfrīds
Pēdējo reizi manīts 2011-02-06 20:01
16.04.2010. 23:18
Ha,ha.ha !Vēl labāk redzēt kalkulāciju un pie tam izvērsto!
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
17.04.2010. 10:19
Kautkad forumā par šīm lietām jau rakstīju,tāpēc,ja kādam ir doma palidot,tad vizināšanās medniekam tikai par benzīnu.Līdzi apliecību,un es savu solījumu izpildīšu.Pārējiem no 10-15Ls (īsais lidojums),kas man praktiski peļņu nenes. Visu pārējo lūdzu man uz profilu.Tev,Kārli tūlīt atbildēšu privāti.