Jā Edgar, uzpludinājumos ar aktīviem bebriem, pīles negrib perēt. Vispirms vajag izņemt bebrus, mazliet nolaiž ūdeni,tad var gaidīt arī pīles,vismaz vakaros regulāri atlido baroties.Protams to var izdarīt tikai tādās dabiski veidojušās platībās,kad zemes īpašniekam nav pretenzijas.
Man tāds interesants novērojums vienā apvidū - visiem bebriem ir nepareizi sakodieni. Bildē var redzēt īpaši izteiktu variantu, bet šāds defekts, ir visai populācijai - izskatās gan, ka tas viņiem neko daudz netraucē, grauž viņi nežēlīgi:)
Vai kādam ir izdevies novērot ko līdzīgu?
Un vēl viens jautājums - pēdējā laikā esmu tik daudz un dažādus variantus par bebru dziedzeriem saņēmis, ka vairs nesaprotu, kuri no dziedzeriem ir lietojami. Tādēļ uztaisīju bildi, kuru nosacīti sadalīju 2 daļās - Nr.1. un Nr.2. Augšā spalvu "kušķītis" ir anālā atvere.
Nr.1., attiecīgi, ir "mazie" dziedzeri, kas tuvāk anālai atverei; Nr.2. - "lielie", kas tālāk.
Tātad, kuru Nr. vajag pēc izžāvēšanas šķīdināt šņabī? :)
Nu Tu nodevi uguņus.Kā tad veidosi pielikumu MMD, ja pat nezini,ko mērcēt.No nr 2 var dabūt baltu putru.Vai viņu var izkaltēt nezinu, nēesmu mēģinājis.Bet atveri gan pamēģini.Un padalies ar rezultātiem.Ķīnieši liek čūskas šnabī, mums būs atveres .Nav slikta doma.:):)
Tautas medicīna nav lauciņš, kurā esmu speciālists :P un, cik runāju ar tautmedicīniskiem "večiem" un "vecenēm", tik katrs stāsta savu metodi, līdz pat absurdam [sak, nav ko kaltēt un šķīdināt, uzber sāli un cērt iekšā tāpat :)].
Tiec nu gudrs :D
Atvere ir domāta, lai ērtāk pakārt :)
Bet jautājums pēc būtības palika - vai mana pārliecība, ka Nr.1. ir riktīgie ir pareiza? :)
Nu ja.Gan jau mans uzvārda brālis saliks tik daudz linkus no šī paša foruma, ka maz neliksies. Es pēc bildes gluži nepateikšu, bet tie dziedzeri ,kuri jāmērcē ir cieti. Man bija gadījums, ka ieliku 3litru burkā. Vienu 0,7 iedevu kolēģim. Šim pēc kāda laika bija uzkūlies pohains kaimiņš. Viņš protams to pudeli iedeva, jo nekas cits barčikā nebija.Nākamajā dienā kaimiņš klāt, lai dodot vēl.Visu nakti dabūjis šeptēt, bet korišu nav mierā dabūjis. Tā kā tā dzira strādā.
Bet forumā - jā linki ir n-tie, bet uzskates līdzekļu nav. Informācija ir samērā pretrunīga, gan forumā, gan citur.
A dzīvē patiešām man viens onka teica, ka vajag ēst karotēm, tik sāli uzkaisīt, lai labāks smeķis :D
Man jau ar liekas, ka tā īstā recepte nav skaidra. Es liku bez kaltēšanas 60 grādīgajā dzimtenītē. Nedēļu paturēju un tad nokāsu. Īpaši ar lietošanu nēesu aizrāvies, bet kad kādas trīs dienas no rītiem pa 20 gr, tad liekas ka kolēģi darbā pa lēnu kustās .
Vai kādam ir izdevies novērot ko līdzīgu?
Nr.1., attiecīgi, ir "mazie" dziedzeri, kas tuvāk anālai atverei; Nr.2. - "lielie", kas tālāk.
Tātad, kuru Nr. vajag pēc izžāvēšanas šķīdināt šņabī? :)
Tiec nu gudrs :D
Atvere ir domāta, lai ērtāk pakārt :)
Bet jautājums pēc būtības palika - vai mana pārliecība, ka Nr.1. ir riktīgie ir pareiza? :)
A dzīvē patiešām man viens onka teica, ka vajag ēst karotēm, tik sāli uzkaisīt, lai labāks smeķis :D