Alni, tiešām ļoti "savlaicīga" atbilde, bet tas nu tā.
Bet priekšlikums ir sekojošs = ja jau esi ar mieru sarīkot diskusiju, tad esi tik laipns sāc to organizēt jau tagad, lai veči, kas gribētu piedalīties šajā diskusijā, var savlaicīgi uzdot interesējošos jautājumus. Un protams izdomā kā viņus papildus ieinteresēt arī bez diskusijas, kā saka Raimonds, lai šajā izstādē BŪTU vairāk kā vienkārša mednieka bodē. Ja to varēsi nodrošināt, tad būs interesanti medniekiem (varēs kaut ko iegādātie) un pašam arī būs sava veida medniecības tirgus izpētē, tobiš, uzzināzi kas ARĪ VIENKĀRŠIEM medniekiem interesē.
Va tu vellos, ku vēsturiska atbilde, jau aizmirst un pārdzīvots, bet par nākamo, kas to lai zin, vai maz braukšu skatīties, noplok interese, ja neko nevar iegādāties, un turīgu ļautiņu izrādīšanos jau redzam katru dienu tepatās uz vietas.....
Labi Raimond, sapratu. Varbūt vari nākt uz nākošo izstādi, ar savu kolektīvu. Droši vien, ka ir daudz kas sakrājies - var sarīkot diskusijas, uztaisīt tikšanās vietu, ar telpām neesot problēmu.
Un kas mums būtu jādara, lai kāds paspīdētu, kaut kā muļķīgs jautājums (Alnis Lapsa)??? Biju, apmeklēju un sviests, viens vienīgs biezais gals nu atvaino, tie vīri tanī brīdī, kad es tur biju, kam kas interesēja tālāk par cenas nosaukšanu......... un viss beidzās. Laikam es esmu naivs, bet cerēju tiešām kaut ko vairāk ieraudzīt priekš sevis......bet laikam nav lemts. Tad vienkāršā mednieka bodē ir vairāk, kas skatāms un iegādājams.
Atkal viss slikti.... Un ko paši darījāt, lai pasākums izdotos? Varbūt piedalījāties ar savu medību kolektīvu? Kā teica mans vectēvs - .irst nav malku cirst.....
Atrašanās vieta: darbadienas Rīgā, pārējās dienās ZA Vidzemē
Medību stāžs: no 2001
Aprīkojums: IŽ-54; Marlin 70HC; Browning A-Bolt Shotgun 12 cal
19.04.2010. 08:29
Izstāde nekādā ziņā neattaisnoja savu nosaukumu, to nevarēja nosaukt par izstādi. Tā vairāk atgādināja andelmaņu saietu, kuri meklēja kaut vienu upuri, kurš tad izdarot savu pirkumu apmaksās visus pārdevēja izdevusmus(vietas īri, ēdienreizes, kafijas pauzes, ģimenes uzturēšanu, bosa algu un vēl bosa ģimenes uzturēšanu+mīļākās), jo ar šādām cenām "mežā" nekas neliecināja par krīzes klātbūtni. Manai dzīvei pietika LV medību izstādes!!!
Bet priekšlikums ir sekojošs = ja jau esi ar mieru sarīkot diskusiju, tad esi tik laipns sāc to organizēt jau tagad, lai veči, kas gribētu piedalīties šajā diskusijā, var savlaicīgi uzdot interesējošos jautājumus. Un protams izdomā kā viņus papildus ieinteresēt arī bez diskusijas, kā saka Raimonds, lai šajā izstādē BŪTU vairāk kā vienkārša mednieka bodē. Ja to varēsi nodrošināt, tad būs interesanti medniekiem (varēs kaut ko iegādātie) un pašam arī būs sava veida medniecības tirgus izpētē, tobiš, uzzināzi kas ARĪ VIENKĀRŠIEM medniekiem interesē.