Pēdējā laikā liekas ka forums ir pārvērties pār tādu kā zivju dīķi kuram apkārt sēž makšķernieki un ar dažādām ēsmām kārdina zivis(medniekus),cerot ka kādam izspruks nepareizas formas burbulis!Vismaz man tā liekas.
Edgar,Tev gan iet kā no ložmetēja,netieku līdz!:)))
Slēpts
23.04.2010. 08:49
Dzintar, mednieks ir ciets rieksts! Domāju, ka katrs "makskernieks" ar to sastopas, kā cenšas zvejot "mednieku" :)
Man jau liekas, ka šeit noder vecs, labs sakāmvārds - suņi rej, bet karavāna brauc tālāk!!! Būs jau labi - forumam nekāda vaina!vnk. labāka nav...varbūt pietrūkst NOPIETNĀKS adminu darbs! Ja puikas nemāk uzvesties, tad jāpakoriģē tie teksti - jāizsijā, kas forumam ir nepieciešams un kas nav! Nevis tikai dzēst ārā konkurentu reklāmas, bet arī nevajadzīgos topikus!!! ;)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
23.04.2010. 11:16
Paradas, paradas... :))) Bet nu vini ari jasaprot. Daziem tas ietilpst dienesta uzdevumos, sekot 30000 viru lielas brunotas "bandas" noskanojumam :))) Citi ir kaut kadu savu idealu un uzmacigu ideju parnemti pilsoni. Bet nu sa, vai ta, viniem ir tiesibas uz eksistenci.
P.S. Nedomaju ka adminiem butu japarspile ar iejauksanos, jo mednieki tomer nav bernudarzs, kur nepieciesama audzinataja :)
Andri respektīvi ir tādi tipiņi kas tipa kaut ko iemet, kaut kādu ēsmu un skatīsies kā reaģēs vai ne :) Es jau sen esmu ievērojis pārīti kas tā mēģina kaut ko piedabūt, tikai nezinu ko ar to vēlas sasniegt :) Laikam domāja ka re iedošu mazu ideju vai kompromisu, var būt kāds atradīsies agresors ko varēs uz muškas paņemt :) Kā saka ne tajā dārzā meklē :)
Portālu lasu regulāri un pārsvarā arī visi rakstītāji ir sakarīgi, taču brīžiem pārsteidz atsevišķu indivīdu nespēja pieņemt atšķirīgus viedokļus. Pārsvarā taču šeit apgrozās nobrieduši vīri/sievas?
Domāju, ka ar moderēšanu aizrauties nevajadzētu, izņemot atsevišķus gadījumus. Labāk būtu ieviest kaut kādu brīdinājumu sistēmu. Piem., 3 brīdinājumi izraisa aizliegumu rakstīt 1 mēnesi.
P.S.
Kas notika ar manu postu zem topika par zābakiem?? :)
Vai es izbaudu gandarījumu, uzbudinājumu, vai vēl kaut ko????
Man jau liekas, ka šeit noder vecs, labs sakāmvārds - suņi rej, bet karavāna brauc tālāk!!! Būs jau labi - forumam nekāda vaina!vnk. labāka nav...varbūt pietrūkst NOPIETNĀKS adminu darbs! Ja puikas nemāk uzvesties, tad jāpakoriģē tie teksti - jāizsijā, kas forumam ir nepieciešams un kas nav! Nevis tikai dzēst ārā konkurentu reklāmas, bet arī nevajadzīgos topikus!!! ;)
P.S. Nedomaju ka adminiem butu japarspile ar iejauksanos, jo mednieki tomer nav bernudarzs, kur nepieciesama audzinataja :)
Domāju, ka ar moderēšanu aizrauties nevajadzētu, izņemot atsevišķus gadījumus. Labāk būtu ieviest kaut kādu brīdinājumu sistēmu. Piem., 3 brīdinājumi izraisa aizliegumu rakstīt 1 mēnesi.
P.S.
Kas notika ar manu postu zem topika par zābakiem?? :)