Man ir Iž-18! Nogriezu čoku, uzliku atsvaru un punktu, salīmēju ar kanalizācijas trubu siltinātāju laidi un kaut kā sporta meistaru izpildīju! ;)
Bet tas Iž-27, man liekas, ir ļoti labs un izmantojams!
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
03.06.2010. 13:02
Vakar Dobelē noskatīju 12.kalibra IŽ-18 vienstobreni, cena 96 LVL. "Pliks" ierocis. Lai pārtaptu par sporta ieroci, nepieciešama virkne uzlabojumu - gan atsvars uz stobra, gan laides pielāgošana šāvējam, arī punktiņš vai optika nenāk par skādi, protams tas viss prasa papildus finansu ieguldījumus. Pamazām briestu šim pirkumam, "saslimu" ar šaušanu mērķī :)
Arti, un cik tad ar IŽu ir izdevies iešaut skrejošajā cūkā?
Pamēģini tad šaut ar savu Sauer 16-to kalibru, cik noprotu tas ir kombinētais ierocis, gan jau ka ar optiku aprīkots - kā reize skrejošai cūkai!
Ja nu galīgi nekā, tad meklē IŽ-18 vienstobreni, brauc pie Jaunbērziņa, lai pierīko atsvaru stobra galā, uzliec punktu vai optiku un būsi kā meistars :)
p.s. tēmas nosaukums gan izvēlēts reti neveiksmīgs..
Bet tas Iž-27, man liekas, ir ļoti labs un izmantojams!
Pamēģini tad šaut ar savu Sauer 16-to kalibru, cik noprotu tas ir kombinētais ierocis, gan jau ka ar optiku aprīkots - kā reize skrejošai cūkai!
Ja nu galīgi nekā, tad meklē IŽ-18 vienstobreni, brauc pie Jaunbērziņa, lai pierīko atsvaru stobra galā, uzliec punktu vai optiku un būsi kā meistars :)
p.s. tēmas nosaukums gan izvēlēts reti neveiksmīgs..
Un kas tad kaiš tavam IŽ-27EM ?