Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
14.06.2010. 17:03
Tas viens sauer ieksh ss.lv jau pusgadu tirgojas pa 4000Ls ... kautkaa neviens nepeerk :)
Parasts vecs Sauer nav tas verkjis ko buutu jeega par taadu naudu pirkt. Kolekcionara interese par taadu vispaar ir tuvu 0. Izgatavoti vinji tika vagoniem, tas, cik var noprast, nav nekaads ekskluziivais-unikaalais verkjis ko pasaulslavens meistars xxxxx ar rokaam buutu izgatavojis tieshi lielhercogam yyyyy, kur graviiras taisijis itaalis zzzzzz.
Noskaidro,to vītnes kalibru,ja ir tāds kuru vairs neražo atdod tam kurš uz sitienu vairāk sola.Tāda gada ierocis drīzāk ir eksponāts,visam ir savs mūžs,arī metālam.Paredzu daudz oponentu,bet būsim reāli,varu piekrist ka skaista lieta un izcili nostrādāta,tomēr laiks dara savu un funkcionalitāte vairs nav agrākā.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
14.06.2010. 20:35
Runajot par kolekcijam zinu vienu mednieku kuram kolekcija ir:
1. Plinte no Hermana Geringa privatas ierocu kolekcijas
2. Plinte no Millera privatas ierocu kolekcijas
3. Plinte no Adolfa privatas ierocu kolekcijas
divas no vinam esmu turejis roka, katrai no vinam ir savs interesants stasts, bet bez si stasta tas butu tikai vecs dzelzis salidzinosi laba tehniska stavokli... :(((
jautājums Andrim: kā viņš var pierādīt, ka šie ieroči tiešām nāk no šo cilvēku kolekcijām? Var jau pie katra veca dzelža pielikt skaistu stāstu. Vērtība gan varētu būt pamatīga, ja tā ir taisnība. Es pats neatteiktos viņus aptaustīt!:)
Ja stāvoklis labs, tad pat neatkarīgi no spicā kalibra tas verķis ir vairāk vērts kā jauna krievu divstobrene. Tā kā ar tiem dažiem barontēviem tā lieta nav nopietna. Nemaz nav tālu jāmeklē lādēšanas speci, kas uzskatīs par izaicinājumu salādēt kādu tik vien vajag - domāju, ka ar lodēm un čaulām problēmām būt nevajadzētu (protams ne jau vietējās bodēs). Un pat sliktākajā scenārijā - tas trijnieks nav nemaz tik dikti smagāks par parastu bisi. A ierindā papontoties var pa smuko. :D
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
14.06.2010. 23:10
Plinte no Hermana Geringa privatas ierocu kolekcijas
Nemot vera si kunga darba vietu PSRS laikos un citu informaciju... es dodu 99% par informacijas patiesumu! Mans coms ar tu Geringa 9,.. kalibra divstobru karabini, saujot pa briedi noplava 10 cm priedi... briedis logiski aizgaja :)))
Nezinu kur tu tos 4000 LVL esi izracis... Es laikam ne tur skatos :)
Parasts vecs Sauer nav tas verkjis ko buutu jeega par taadu naudu pirkt. Kolekcionara interese par taadu vispaar ir tuvu 0. Izgatavoti vinji tika vagoniem, tas, cik var noprast, nav nekaads ekskluziivais-unikaalais verkjis ko pasaulslavens meistars xxxxx ar rokaam buutu izgatavojis tieshi lielhercogam yyyyy, kur graviiras taisijis itaalis zzzzzz.
1. Plinte no Hermana Geringa privatas ierocu kolekcijas
2. Plinte no Millera privatas ierocu kolekcijas
3. Plinte no Adolfa privatas ierocu kolekcijas
divas no vinam esmu turejis roka, katrai no vinam ir savs interesants stasts, bet bez si stasta tas butu tikai vecs dzelzis salidzinosi laba tehniska stavokli... :(((
Nemot vera si kunga darba vietu PSRS laikos un citu informaciju... es dodu 99% par informacijas patiesumu! Mans coms ar tu Geringa 9,.. kalibra divstobru karabini, saujot pa briedi noplava 10 cm priedi... briedis logiski aizgaja :)))