Kad es taustīju, vienīgais ,kas man nepatika bija tieši ļurīgā aizslēga darbība, pārējas viss bija ok. Jāni, cik noprotu, esi iegādājies šo ieroci, padalies, kā ir ar aizslēgu?
Kad es taustīju, vienīgais ,kas man nepatika bija tieši ļurīgā aizslēga darbība, pārējas viss bija ok. Jāni, cik noprotu, esi iegādājies šo ieroci, padalies, kā ir ar aizslēgu?
Norbert, nezinu ko esi taustījis, bet tur tiešām nekas neļurkājas.
Lai nu par ko bet par aizslēgu patiešām nevaru sūdzēties ir ļoti ērts un nav tā ka kaut kas būtu par daudz kustīgas. ir turētas rokā plintes ar daudz daudz brīvākiem aizslēgiem. Patreiz par Jaeger 10 esmu ļoti apmierināts. Varbūt tāpēc ka pirmā. Pat grūti uzreiz ko sliktu pateikt. jāpievērš uzmanība lai magazīna būtu ielikta līdz galam, jo tā turas tīri labi arī ja pa 2mm nav līdz galam ielikta. Drošinātājs pārslēdzas ar skaļu atsitienu, bet kā jau kaut kur citā vietā deva padomu pārslēdzu turot ar diviem pirkstiem. Laide manam augumam par īsu, bet tur jau nav plinte vainīga. Ļoti ērta un precīza šaujot arī ar vaļējiem tēmekļiem. Par cik optikai naudiņa vēl krājās, šauju bebrus ar vaļējiem tēmekļiem. Ir labi. Man kā kociniekam ļoti fascinē skaistās formas tumšā riekstkoka laide. Dzīvē daudz skaistāka nekā Huberta mājas lapā.
Lauri, Hubertā aptveres ir brīvi nopērkamas Ls 79.
Norbert, nezinu ko esi taustījis, bet tur tiešām nekas neļurkājas.
Feina plinte
Lauri, Hubertā aptveres ir brīvi nopērkamas Ls 79.