Šodien vārdadienu svin Telma, Bruno, rītdien - Jausma, Albertīne
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kādu vītņstobru labāk iegādāties?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 16 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.03.2008. 22:17

Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2016-09-26 17:25
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Alūksnes novads DR puse
Suņi: Rietumsibirijas laika,Taksenīte
Medību trofejas: 2
19.03.2008. 22:49
Nu tad tagad vairs taadu nevajaga un nevajag atrast jau no kaa pirksi un kur,tagad ir taa pat kaa te LV!!
Nu piem SAUER var vaacija dabuut par kaadiem 600ls!!!
Kristaps
Pēdējo reizi manīts 2025-01-01 22:33
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
20.03.2008. 07:49
Mārtiņ, kurā Vācijas bodē un kāda modeļa Sauer Tu redzēji pa 600Ls? Ja nu vienīgi lietotu :)
Ja ievērtē cenas, piemēram, tajā pašā http://www.frankonia.de, kas ir liels Vācijas tirgotājs, tad jāsecina, ka Latvijā cenas ir (var dabūt) labākas! Piekam, es gribētu redzēt, kā vācu veikalnieks aizpilda Latvijā izsniegtu ieroča iegādes atļauju!:) Tapēc jau ir jāņem atļauja Stabu ielā, ka tur to izsniedz angliski.
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
20.03.2008. 08:41
Frankonia put ārā, tā bode jau verās ciet!
ļoti labas cenas mums ir Savage modeļiem, bet pārējais... Blaser tur ir daudz lētāks, optikas (vācu) ar, pistoles, utt utjp!
Kristaps
Pēdējo reizi manīts 2025-01-01 22:33
20.03.2008. 09:24
Opā, no kurienes Tev Andi infa par Fankonia? Tas nopietni? Lai gan, ieejot tajos veikaliņos, cenas ir augstas pat vācu pircējam, bet tas saprotams, jo Vācijā tā iegājies, ka medības ir dārgs prieks un ar to nodarbojas turīgu ļaužu slānis..., bet tai pašā laikā internetveikalā šo to var arī nopirkt, kad saorganizē kādu atlaižu akciju, piemēram, bija labs skidons Browning BAR Evolve modelim:)
Vai kādam ir zināms kāds medīpreču veikalu tīkls Vācijā, kuram ir arī normāls internetveikals?
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2016-09-26 17:25
Atrašanās vieta: Alūksnes novads DR puse
Suņi: Rietumsibirijas laika,Taksenīte
Medību trofejas: 2
20.03.2008. 09:41
Es nezinu kaa un ko tur vaacieshi aizpilda,bet sho ka derot tagad arii parastaa pirkshanas atlauja shengenes zonaa man stastija atbildigais Policists par atlauju izsniegshanu,shis staastija ka pats soshoties SAUER meklejumos uz Vaciju un Niderlandi!!!Es neko necenshos pieraadiit,es staastu jums tikai to ko man staastija Shis policists!!
D
Pēdējo reizi manīts 2013-02-19 21:22
20.03.2008. 20:37
mulkjibas vins tev ir sastastijis. ne jau tas ka forma ta uzreiz visu zin utt. palasi ierochu aprites likumu tur skaidri un gaishi ir pateikts. palasi vel eiropas direktivas.
ja vedisi no vacijas, tad vajadzes ierochu parveshanas atljauju no Vacijas varas iestadem, un eksporta licenzi kuru pieskirs Vacu mentene, vai izzinju, ka tada nav vajadziga. brauksi caur ar to caur Poliju, tad vajadzes Polijas mentenes licenzi. iebrauksi latvija, tad muitai uzradit/iesniegt importa licenzi no LR strategiskas importa kontroles, kuri pirms tam iesniegsi mentenes atljauju - vel janocheko ar Valsts policiju - man liekas ka vajag vinju atljauju ari. Papiru kartoshana ir laba. Notariali apstiprinata lapele neko nedod un tai nav pilnigi nekada sakara ar ierochu parvietoshanu par citu EU valsti. Tiksi saukts pie kriminaalatbildibas pec vietejiem likumiem !
D
20.03.2008. 20:42
neaizmirsti, ka lai importetu pat plikas lodes un chaulas (nemaz nerunajot par kapselem un pulveri) ir nepiecieshama importa atljauja - pat sutot PAR PASTU !!!!!!
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2011-11-11 15:55
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: 21+
Aprīkojums: atbilstošs
Suņi: Tedis
Medību trofejas: 4
20.03.2008. 21:53
Ūja - lodes un čaulas nav munīcija, bet tikai tās elementi - pērc kā maizi.
andris
andris
Pēdējo reizi manīts 2011-02-19 21:41
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: 4
Suņi: 1
Medību trofejas: 6
21.03.2008. 18:51
paldies par ieteikumiem, laikam jaanoliek eksaamens uz viitni un tad jau jaaskatas!
D
21.03.2008. 22:17
Daudzi perk un protams ieved chaulas un lodes bez attiecigas importa licenzes Latvija. Pec likuma ir jaiesniedz izsniegta licenze muitai kuru izdod Strategiska importa kontrole Latvijas Republika cik man zinams.