Kāda jēja vipār tozikam ko tādu darīt? Tā laide tak rokā nesēž :D Ja jau tā gribas tad vienkāršākais variants ir, kā jau Dzintars teica, ar lodāmuru. Paņem ar lodlampu nodedzini visu laidi vienādu, ar linsēklu eļu ieeļo un gatavs. Būs tāda kā nevienam :)
Divas galējības - CNC vai lodāmurs. ;-DD
Gan jau ka laide arī tā īsti plecā nepas,
es viņu piedrāztu pēc savas rokas un vaiga, kā ērtāk,
kaut kur noņemtu skaidu, kaut kur piestukātu (laides vaidziņu), saliktu bāzītes lukturiem, nošpaktelētu
un noklātu ar melnu poliuretāna pārklājumu, līdzīgu kā LINE-X,
smuku, perfekti un kā nevienam.
Sākumā painteresējies par ciparu kāds būs par 3D programmas sastādīšanu vienai laidei un pastobres 2 daļām!:(:( Domāju ka par to naudu mierīgi nopirksi jaunu turku.
Dzintar, nav nemaz tik traki, kā iesākumā varētu šķist. Amatnieki, kuri ņemas ar CNC frēzēšanu arī čupojas forumos un mainās ar modeļiem (programmām) un gandrīz ar 100% garantiju var teikt, ka kāds būs kādai plintei laidē rievas vai bildi frēzējis. Līdz ar to modelis no jauna nebūs jātaisa, tikai jāpiekoriģē no foruma biedriem iemainītais. Zinu kā tas notiek, jo draugs ar kuru kopā ložņājam zem ūdens zivis šaudami pelna savu maizi ar CNC frēzēšanu, tikai viņš pārsvarā ņemas ar pareizticīgo ikonu frēzēšanu. Man jau sen bija doma palūgt viņam lai iekrimst man plintei laidē kādu ragulopa vai nešpetna cucika bildi ... ;-)
Slēpts
30.05.2015. 20:46
protams ka pārējo ar slīpēšu :). lietus sāka ārā gāzt :D bija jābeidz. tik tā padalījos ka tos mellumus var dabūt laukā.
kas ir tas mārcis kas griež rievas?
Gan jau ka laide arī tā īsti plecā nepas,
es viņu piedrāztu pēc savas rokas un vaiga, kā ērtāk,
kaut kur noņemtu skaidu, kaut kur piestukātu (laides vaidziņu), saliktu bāzītes lukturiem, nošpaktelētu
un noklātu ar melnu poliuretāna pārklājumu, līdzīgu kā LINE-X,
smuku, perfekti un kā nevienam.
p.s. šodienas progress:
Dzintar, nav nemaz tik traki, kā iesākumā varētu šķist. Amatnieki, kuri ņemas ar CNC frēzēšanu arī čupojas forumos un mainās ar modeļiem (programmām) un gandrīz ar 100% garantiju var teikt, ka kāds būs kādai plintei laidē rievas vai bildi frēzējis. Līdz ar to modelis no jauna nebūs jātaisa, tikai jāpiekoriģē no foruma biedriem iemainītais. Zinu kā tas notiek, jo draugs ar kuru kopā ložņājam zem ūdens zivis šaudami pelna savu maizi ar CNC frēzēšanu, tikai viņš pārsvarā ņemas ar pareizticīgo ikonu frēzēšanu. Man jau sen bija doma palūgt viņam lai iekrimst man plintei laidē kādu ragulopa vai nešpetna cucika bildi ... ;-)
kas ir tas mārcis kas griež rievas?
Izskatās apmēram šādi...