87% makšķernieku atbalstītu Rīgas Domes lēmumu neizsniegt licences rūpnieciskajai zvejai Buļļupē, liecina pētījuma “Sabiedriskās domas aptauja par rūpniecisko zveju Buļļupē” iegūtie dati, ko makšķernieku vidū organizēja Rīgas domes deputāts Ēriks Škapars.
„Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā pašlaik notiek dažādu priekšlikumu izvērtēšana saistībā ar likumprojektu „Grozījumi Zvejniecības likumā”. Viens no viskarstāk apspriestajiem tematiem ir priekšlikums par rūpnieciskās zvejas aizliegšanu Buļļupē. Ir skaidrs, ka šī problēma ir jārisina un iespējams to var izdarīt Rīgas līmenī, tādēļ es aptaujāju makšķerniekus un citus dabas draugus, lai noskaidrotu kā viņi vērtē zivju resursu ieguves Buļļupē pašreizējo praksi un no tā izrietošās nākotnes perspektīvas,” komentē Rīgas Domes deputāts un aktīvs makšķernieks kopš pusaudža gadiem Ēriks Škapars. http://copes.1s.lv/21-petijums...
Pētījums atklāj, ka 80% makšķernieku uzskata, ka Buļļupē ir jāizbeidz rūpnieciskā zveja. Vēl vairāk respondentu – 87% atbalstītu Rīgas Domes lēmumu neizsniegt licences rūpnieciskajai zvejai Buļļupē. Savukārt 68% aptaujas dalībnieku atbalsta priekšlikumu, ka pēc rūpnieciskās zvejas izbeigšanas Buļļupē makšķerēšanai tajā tiktu noteikti tādi paši vai līdzīgi aizliegumi kā makšķerēšanai citos kanālos un caurtecēs...
Mārcis Mūrieks, 30.03.2008. 20:59
Pēdējo reizi manīts 2009-03-07 00:13
JA tas "mednieciņš" ir atpazīts, tad viņam ir "čau" neatkarīgi no likumdošanas. Mēs taču esam krietni ļaudis. Jeb es varbūt kļūdos?
„Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā pašlaik notiek dažādu priekšlikumu izvērtēšana saistībā ar likumprojektu „Grozījumi Zvejniecības likumā”. Viens no viskarstāk apspriestajiem tematiem ir priekšlikums par rūpnieciskās zvejas aizliegšanu Buļļupē. Ir skaidrs, ka šī problēma ir jārisina un iespējams to var izdarīt Rīgas līmenī, tādēļ es aptaujāju makšķerniekus un citus dabas draugus, lai noskaidrotu kā viņi vērtē zivju resursu ieguves Buļļupē pašreizējo praksi un no tā izrietošās nākotnes perspektīvas,” komentē Rīgas Domes deputāts un aktīvs makšķernieks kopš pusaudža gadiem Ēriks Škapars.
http://copes.1s.lv/21-petijums...
Pētījums atklāj, ka 80% makšķernieku uzskata, ka Buļļupē ir jāizbeidz rūpnieciskā zveja. Vēl vairāk respondentu – 87% atbalstītu Rīgas Domes lēmumu neizsniegt licences rūpnieciskajai zvejai Buļļupē. Savukārt 68% aptaujas dalībnieku atbalsta priekšlikumu, ka pēc rūpnieciskās zvejas izbeigšanas Buļļupē makšķerēšanai tajā tiktu noteikti tādi paši vai līdzīgi aizliegumi kā makšķerēšanai citos kanālos un caurtecēs...
Pēdējo reizi manīts 2009-03-07 00:13
JA tas "mednieciņš" ir atpazīts, tad viņam ir "čau" neatkarīgi no likumdošanas. Mēs taču esam krietni ļaudis. Jeb es varbūt kļūdos?
Vai kāds nezin kā beidzās tā lietā dzērvjkāvim?