Laikam ne pa tēmu,bet esam nonākuši pie sava visideālākā varianta. Tornis ar grozāmu beņķi,metāla konstrukciju augšā un apaļkoka kājām no egles,kuras ja ir izžāvētas ir pietiekami vieglas un stipras. Koka kājas ir pieskrūvētas ar vienu skrūvi katra. Pārvadājot ir jāatskrūvē divas skrūves lai noņemtu divas kājas. Parasts lauku cilvēks var viens pārvest šo torni un uzstādīt kur vēlas. :)
Kā plusus,kas mūs noveda pie šī varianta,varu nosaukt- Labi pārredzama apkārtne,labi sadzirdama katra skaņa,bez liekas grozīšanās un dīdīšanās var lēnām sagriezties uz vajadzīgo pusi, tās vieglums un salīdzinoši vienkāršā konstrukcija,kā arī pieklājīgais izskats. :)
Nu vēl pie tā paša, es jau gan autoram aizrakstīju atsevišķi, bet lai būtu arī šeit, nu vai būs noņēmēju tādiem - šaubos (vidējā rādītāju kolektīvam, būs par dargu), vieglāk un reālāk uz vietas no sklandām, mēs tādus vienkāršos naglojam, pēc reljefa un situācijas, kur kads katram vajadzīgs. Šim atrādītajam man likās mīnusi:
- pa augsts (5 m, pašam tik augsts iznāca šogad, pa daudz, pietiek 2.5-4 m, mūsu kolektīva apstākļos);
- traucē noslēgtā viena siena, man it kā patiktos visas četras debespuses brīvas;
- iekāpšana no frontālās sienas, man patiktos no sāna, lai frontāla paliktu vairāk, atbalstam un nesadalīta;
- vēl vai tās konstrukcijas, iznestu 2x150kg veču svaru, kaut kā tas stīpiņu rasējums neiedvesa uzticību, bet varbūt reāli ir labs;
- arī sedeklis nu tāds monogāms un negrozāms, vai nu derētu, patiktos ja būtu grozāms, reāli izmantoju pārliekamu dēlīti, ko veikli pielāgoju gan vējam, gan vajadzīgajam virzienam;
- vēl nepatika kāpņu un grīdas sastiķējums, kaut kā tā un ķepu ļepu izskatījās, nepārliecinoši.
Nu bet, varbūt citam viss apmierina, tādas bija manas domas redzot rasējumu, vēl nebīja izprotams viņš ir saliekams vai, kas tur tāds dīvains, kalab kāpnes ar stukiem jābūvē? Bez "abidas" autoram, tāds bija mans rezume par redzēto zīmējumu.
Veči! Lūdzami pieejam lietai nopietni un kopīgiem spēkiem tiekam līdz medību torņa konstrukcijas pašai pilnībai. Varam vai nevaram? Cepuri lieku ķīlā, ka ja nu būtu kopā jāuztaisa tornis, bez klopes neiztiktu - katram ir sava zināšana kādai konkrētai niansei, kas kopīgai lietai par labu var nākt. Neturiet sveci zem pūra.
Kā nu kurš, cits kā zvans, cits kā nezvans, vienkārši neiedziļinoties būtībā un citos sīkumos, nemeklējot detāļas, ja jau reiz ko saprātīgu prasa un jautā, nu it kā neticēdams reālam notikumam, iedevu mailu! Mani tas nesatrauc, bet palika jautājums atvērts, vai tad nu galīgs krāns ir vecis, kurš šo tēmu uzcēla?
Ja iet runa par profila bildes izmēriem, tad tas tur ir viss pupu mizas, karkas un trīs cipari, ne augstuma, ne platuma, augšējais būrķins katra paša interpretācija, man vairāk un interesantāk būtu redzēt un pamatus, trepes un zemākos stabilitātes slāņus. Kaut gan arī tie te jau ir bījuši, apsmadzeņoti un izmalti no viena gala līdz otram, ja ne te, tad paralēlajā pasaulē. Vienkārši atsāku jautājumu, par to ka netur vārdu!!!!!
Paši kā zvani saliek savus mailus nevis raksta pa taisno. Tur jau profilā ir torņa izmēri.Laikam domājāt, ka uz mailu atnāks adrese, kur var saņemt torņus.
Evv, kas notiekās, saliku mailu te, bet rasējuma nimā????? Vai es viens apdalīts, vai tas te tā "pupu mizas" vien bija??? Nu ja 10 dienās nevar mailu natsūtīt, nu sorru, kādu te lai atsaucību gūst????
Kā plusus,kas mūs noveda pie šī varianta,varu nosaukt- Labi pārredzama apkārtne,labi sadzirdama katra skaņa,bez liekas grozīšanās un dīdīšanās var lēnām sagriezties uz vajadzīgo pusi, tās vieglums un salīdzinoši vienkāršā konstrukcija,kā arī pieklājīgais izskats. :)
- pa augsts (5 m, pašam tik augsts iznāca šogad, pa daudz, pietiek 2.5-4 m, mūsu kolektīva apstākļos);
- traucē noslēgtā viena siena, man it kā patiktos visas četras debespuses brīvas;
- iekāpšana no frontālās sienas, man patiktos no sāna, lai frontāla paliktu vairāk, atbalstam un nesadalīta;
- vēl vai tās konstrukcijas, iznestu 2x150kg veču svaru, kaut kā tas stīpiņu rasējums neiedvesa uzticību, bet varbūt reāli ir labs;
- arī sedeklis nu tāds monogāms un negrozāms, vai nu derētu, patiktos ja būtu grozāms, reāli izmantoju pārliekamu dēlīti, ko veikli pielāgoju gan vējam, gan vajadzīgajam virzienam;
- vēl nepatika kāpņu un grīdas sastiķējums, kaut kā tā un ķepu ļepu izskatījās, nepārliecinoši.
Nu bet, varbūt citam viss apmierina, tādas bija manas domas redzot rasējumu, vēl nebīja izprotams viņš ir saliekams vai, kas tur tāds dīvains, kalab kāpnes ar stukiem jābūvē? Bez "abidas" autoram, tāds bija mans rezume par redzēto zīmējumu.
Ja iet runa par profila bildes izmēriem, tad tas tur ir viss pupu mizas, karkas un trīs cipari, ne augstuma, ne platuma, augšējais būrķins katra paša interpretācija, man vairāk un interesantāk būtu redzēt un pamatus, trepes un zemākos stabilitātes slāņus. Kaut gan arī tie te jau ir bījuši, apsmadzeņoti un izmalti no viena gala līdz otram, ja ne te, tad paralēlajā pasaulē. Vienkārši atsāku jautājumu, par to ka netur vārdu!!!!!