Šodien vārdadienu svin Magnuss, Maigonis, Mariuss, rītdien - Regīna, Ermīns
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - dzinēji- cilveki

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 17 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 20.08.2016. 20:19
Ar medībām saistītās tēmasDarījumi

Dāvis
Pēdējo reizi manīts 2010-09-26 17:52
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: liepajas rajons
Medību stāžs: iesacejs
Aprīkojums: oranža veste
26.08.2010. 21:18
par to atbildibu vel izdomatu visu lidz galam, to nokartotu un butu labi!
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2014-06-09 18:56
Atrašanās vieta: Vidzeme (Rīga , Berģi)
Medību stāžs: 6 gadi
Aprīkojums: Iž-27
Suņi: Laika (Grēta)
26.08.2010. 22:09
es domāju ka Raimondam ir tiešam taisnība.. es gaju visus gadus cik varēja pa dzinēju un kopā ar fāteri sākam un taja paša kolektīva vel esam tagad... taka tiešam mekle pazistamus vai kadu čomu kas varētu uzņemties atbildību par jums.. ja butu pilngadigi tad butu cita lieta.. bet nepilngadigiem šada veida manliekas nav iespējams atras kolektīvu un ar tadu sludinājumu vel pietam....Bet nu lai veicas...
Dāvis
26.08.2010. 22:11
bet ja nav neviens, patiesham neviens, ko citu lai dara? shi ir vieniga izeja...
Arnolds
Arnolds
Pēdējo reizi manīts 2025-06-19 13:53
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
26.08.2010. 22:26
Meklē,no jeb kuras bezizejas ir vismaz divas izejas!
Dāvis
26.08.2010. 22:28
un es paslaik izvelos sho te
Slēpts
26.08.2010. 22:44
Ja tēvs medī,tad viņš var neiet dzīt.Bet citādi!!! TIKAI PRIEKS,BEZ PORCIJAS!! jA nAV NOLEMTS CITĀDI KOLEKTĪVA PILNSAPŪLCĒ.
Dāvis
26.08.2010. 22:50
pagaidi, es nesapratu :D
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-09-04 23:06
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
26.08.2010. 23:18
Nu redzu ka te jau domas dalās, neko nesaku varbūt puikas kā ozoli, mani nedaudz parāva cemme pieejai, zini, zvaniet, piedāvājat, mēt te divi varbūtējie mednieku, nu saprotu šodien tādi laiki, bet atvaino te veči apjautājās vai nevarētu, vai nebūtu brīvu vietu, vai kāds nepalīdzētu....... Ja atklāti un godīgi, pirmais iespaids sūdīgs!
Neesmu pret jaunatnes iesaistīšanu, atļauju tādiem puikām nāk un piedalīties, jā, bet tādiem, kas pārbaudīti zināmi, bet līdz tam ir jānonāk, jātiek, un tas ir darīts, tēvu, kaimiņu, radu un paziņu klātbūtnē, kurš ir visā tajā iebīdijis un ievadījis. Mūsu kolektīvā, ļoti aktīvi šāda vecuma jaunieši ņem līdzdalību. Te arī cits paslavēja puikas, cits pievienojās manām domu gājienam, cits palasījās un pasmaidīja, bet kaut kā nemanīju, ka kāds būtu teicis nu labi zēni nākat es jūs ņemšu un uzraudzīšu un uzņemšos atbildību.
Vēl pie tā visa, savā mednieka stāžā, esu līdzi vilcis daudzus un atbildējis arī par daudziem... bet reāli līdz medniekiem ar ieročiem ir tikuši nu pāris, apnīk, pamet, nav jau garantijas ka tā velme nepāriet un kada velna pēc ar to visu darīties. Kaut kās jau te neklapē, ja puikas no Liepājas puses un ja vēl no laukiem, paklau Liepājas pusē kolektīvu netrūkst, sameklēt savā miestā kolektīvu, kurš tur medī, nu atvaino, un satiekoties ar vadītāju visu aprunājat.
Dāvis
26.08.2010. 23:22
ja es kadu liepajas puse pazitu, tad es te nerakstitu!
Raimonds
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-09-04 23:06
Atrašanās vieta: Mežmaliņa
Medību stāžs: 1992
Aprīkojums: Norrmāls...
Suņi: Dvorterjērs
26.08.2010. 23:37
Ev paskatie ko te raksti tagad????? pats raksti ka esi no Liepājas rajona, un no Liepājas puses nevienu nepazīstu, vai vispār esi meklējis un interesējies par savu jautājumu. bez šī linka???? Ta vispār man pofig... bet nezinu nevienu kolektīvi, kam būtu ar dzinējiem problēmas, diemžēl! Patreiz pat ir jau tik tālu, ka pat jau ir ilgadēji štata dzinēji izveidojušies kolektīvos. Reāli iesaku meklēt kolektīvu pēc dzīves vietas vai tai viss tuvāko, ja esat no laukiem, gan jau kāds senču īpašumus apmedī, ja protams tādi ir!