es jautaju par ampoitu comp 3.nevis par kautkadam nakts medibam.ir iespeja iegadaties/nopirkt amerika vai zviedrija,ka jus domajiet kur butu izdevigak/letak.
Nu un. Es redzu! nekur neviena punkta nav rakstits ka es nedrikstu medit no 2,5 m paaugstinajuma nakti. Tur jau ta lieta ka 41 punkts ir domats lai nesautu pa merki kuru nevarat identificet vai nevarat izdarit sekmigu savienu, ka es ar to lapsu. nesavu jo nevareju saut, bet nomainot ieroci ta lapsa krita pec stundas(varbut ta pati, pasi neatradu). Punkts 47 ir lidzigs, vienigais ir vetra kas var apdraudet mednieka veselibu jo ka atceramies sezam 2,5 m no zemes un diez vai kads sadomas medit vetra. 48 punkts skaidri un gaisi atlauj medit dienakts tumsaja laika, ja mes varam atskirt merki (ar nakts binokli eleganti). Ta ka nevajag izdomat un lasit starp rindam, VAR MEDIT VISU NAKTI. Es so jautajumu parunaju ar vienu juristu un vins atbildeja ka neviens punkts neaizliedz to darit. punkts.
Kura vieta ir rakstits viens pusplests vards par saullektu vai saulrietu? Ja es sezu 2,5m no zemes visu nakti var medit. Nekur neviena likuma tas nav aizliegts.
Jāni, pats iekrīti pretrunās,lasi uzmanīgāk.Medības var sākt stundu pirms saullēkta un jābeidz stundu pēc saulrieta,ja neizmanto mākslīgās gaismas avotus atļautajos gadījumos.
Pastasti kura vieta ir rakstits ka tumsa nedrikst medit. No 2,5 m paaugstinajuma visu nakti. Kaut vai ar pacamdisanas metodi. Stuna pec saulrieta jau sen vairs nav speka. :)
48. Medības diennakts tumšajā laikā atļautas tikai no paaugstinājuma (mednieka stāvēšanas vai sēdēšanas platforma atrodas vismaz 2,5 m augstumā virs zemes). Medības ar medību šaujamieročiem nav atļautas, ja dabiskais apgaismojums nenodrošina mērķa izšķiršanu, izņemot lapsu un jenotsuņu medības, kā arī medības meža cūku, staltbriežu govju un teļu postījumu vietās, izmantojot mākslīgos gaismas avotus.
48. Medības diennakts tumšajā laikā atļautas tikai no paaugstinājuma (mednieka stāvēšanas vai sēdēšanas platforma atrodas vismaz 2,5 m augstumā virs zemes). Medības ar medību šaujamieročiem nav atļautas, ja dabiskais apgaismojums nenodrošina mērķa izšķiršanu, izņemot lapsu un jenotsuņu medības, kā arī medības meža cūku, staltbriežu govju un teļu postījumu vietās, izmantojot mākslīgos gaismas avotus.