Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
08.09.2010. 12:48
Nu protams! Vislabaka ir strausa politika, izliksimies ka velesanas uz mums neattiecas, izdzesam visu kas ar tam saistits no foruma un dzivojam talak laimiga nezina kads liktenis mums tiek gatavots! Veci es teiktu ka tas ir smiekligi, ja tas nebutu nozelojami... :( Starp citu uz manu jautajumu par mednieku interesu aizstavibu PLL piemeram atbildeja ka mums medniekiem izradas vienmer esot bijis lobijs saeima !? Interesanti kads no Jums so lobiju pazist?
P.S. Sk. http://gudrasgalvas.lv/partija...
P.P.S. Es velreiz uzsveru es seit aicinu uz aktivitati, nevis nodarbojos ar agitaciju kada politiska speka laba!
Besī, ka te politika, bet vēlēšanas ir Latvijas četru gadu svarīgākais lēmums- tāpēc piedodams. Ir puiši, no kuru darbībām būs mazāka skāde nekā no vecu ēzeļu maušanas!!
Protams - medību procesu, ieroču apriti un citas ar medībām saistītās lietas, nemaz nereglamentē normatīvie akti, un tos nemaz neizstrādā (ne tehniski, bet idejiski) un neatbalsta (ar balsojumu) politiķi...
Turpinam vien tāpat tālāk - Beļģijas variants mūs gaida. Būs Latvijā medību platības bieziem ārzemniekiem un aborigēniem paliks 3-4 vietas, kuras visžēlīgi atvēlēs zaļie pīlītēs aiziet. Protams, pēc kāda laika izrādīsies, ka nē, tomēr tās pīlītes tur par daudz šauj - aiztaisīs arī tās...
Ilgi nebija jāgaida, nu arī šet ir kaut kas no politikas. Prātīgākais būtu šo tēmu slēgt un izņemt no formua, jo saistība ar medībām minimālā un "aiz matiem pievelkama".
Raimond - lai man būtu iespēja sist pie krūts - atbalstu vajag jau šodien.
Tas gan nenozīmē, ka neturpināšu rīkoties arī neesot TUR. Taču efekts no tā ir mazs...piemēram, 2007.02.08., kas mūsu cienītie priekšstāvji, kuri tagad solās taisīt Latviju labu, noslēdza nodevīgo robežlīgumu (faktiski prettiesiski atdodot Krievijai Latvijas teritorijas), es, kopā ar pārējiem VL! puišiem -17 grādos 40 minūtes puskails protestēju pie Saeimas durvīm - tas bija vienīgais, ko neesot Saeimā, varēja darīt...
Tas tāds ekstrēmākais un skaļāko rezonansi izsaukušākais pasākums...citādi darīts jau ir daudz, gan protestējot, gan rosinot, gan rakstot, gan diskutējot...bet jēga no tā ir minimāla - jo viss notiek TUR, iekšā...
Arni, viss pareizi pasacīts, bet ticība jau no tā nerodas, un domāju ka arī neradīsies, nu vismaz man. Kalab - talab, katru ciklu ik pēc 4 gadiem, sarodas tie pareizie, kuri grib un vēlās... bet, kad kaut kur tiek, tad aizmirst... nu tā gadās. Varbūt Tu varētu būt citāds, labi, lai notiek esi, un tad pēc 4 gadiem sitot pie krūts - redzat es to un šito jūsu labā paveicu, izsitu, izgaismoju, tad reāli noticēšu, ka esi virs, kuram var sekot un uzticēties.... ātrāk atvaino nesanāks. Laikam pārāk daudz esam kāsti, lai baigais po...js uz visām tām politikas lietām rastos. Diemžēl.
Daini - nevajag tik lielu pesimismu; darīt un izdarīt var. Darīt var jebkurā gadījumā - ja kāds neļauj izdarīt, šo "kādu" var izgaismot; jā kāds lobē kaut ko kopumam kaitīgu - arī to var izgaismot. Tā teikt - tautai ir jāzina savi varoņi.
Rūta - diskusija nav reklāma. Kā redzams, pie mums jebkurā nozarē lietas notiek dīvaini - medniecība nav izņēmums; skat. notikumus un diskusijas ap iecerētajiem grozījumiem. Un pašreiz, godīgi sakot, es neredzu nevienu, kas šo murgu populārzinātniski apskaidrotu no Saeimas tribīnes...
Tā kā - lai nu reklāmām paliek izdevīgākie raidlaiki TV, bet - ja ir vēlme diskutēt, vienmēr laipni. Nesaku, ka esmu 100% on-line, tādēļ varu atbildēt ar nobīdi laikā, taču - atbildes būs.
Un, protams, ka neesmu jau tik naivs, lai nesaprastu, ka savā ziņā arī šis ir veids, kā es sevi reklamēju. Bet - ja es neizmantošu nevienu sakaru kanālu, tad par mani neviens neko nezinās. Attiecīgi, manas idejas un vēlme darboties tā arī paliks tikai priekš manis un dažiem, ar ko sanāk klātienē aprunāties...
Politika var nepatikt, politiku var ignorēt, bet - politika vai nu mūs cels vai gremdēs...tādēļ, izvērtējiet, kam jūs dodas savu deleģējumu šo politiku piekopt...
P.S. Sk. http://gudrasgalvas.lv/partija...
P.P.S. Es velreiz uzsveru es seit aicinu uz aktivitati, nevis nodarbojos ar agitaciju kada politiska speka laba!
Turpinam vien tāpat tālāk - Beļģijas variants mūs gaida. Būs Latvijā medību platības bieziem ārzemniekiem un aborigēniem paliks 3-4 vietas, kuras visžēlīgi atvēlēs zaļie pīlītēs aiziet. Protams, pēc kāda laika izrādīsies, ka nē, tomēr tās pīlītes tur par daudz šauj - aiztaisīs arī tās...
Tas gan nenozīmē, ka neturpināšu rīkoties arī neesot TUR. Taču efekts no tā ir mazs...piemēram, 2007.02.08., kas mūsu cienītie priekšstāvji, kuri tagad solās taisīt Latviju labu, noslēdza nodevīgo robežlīgumu (faktiski prettiesiski atdodot Krievijai Latvijas teritorijas), es, kopā ar pārējiem VL! puišiem -17 grādos 40 minūtes puskails protestēju pie Saeimas durvīm - tas bija vienīgais, ko neesot Saeimā, varēja darīt...
Tas tāds ekstrēmākais un skaļāko rezonansi izsaukušākais pasākums...citādi darīts jau ir daudz, gan protestējot, gan rosinot, gan rakstot, gan diskutējot...bet jēga no tā ir minimāla - jo viss notiek TUR, iekšā...
Rūta - diskusija nav reklāma. Kā redzams, pie mums jebkurā nozarē lietas notiek dīvaini - medniecība nav izņēmums; skat. notikumus un diskusijas ap iecerētajiem grozījumiem. Un pašreiz, godīgi sakot, es neredzu nevienu, kas šo murgu populārzinātniski apskaidrotu no Saeimas tribīnes...
Tā kā - lai nu reklāmām paliek izdevīgākie raidlaiki TV, bet - ja ir vēlme diskutēt, vienmēr laipni. Nesaku, ka esmu 100% on-line, tādēļ varu atbildēt ar nobīdi laikā, taču - atbildes būs.
Un, protams, ka neesmu jau tik naivs, lai nesaprastu, ka savā ziņā arī šis ir veids, kā es sevi reklamēju. Bet - ja es neizmantošu nevienu sakaru kanālu, tad par mani neviens neko nezinās. Attiecīgi, manas idejas un vēlme darboties tā arī paliks tikai priekš manis un dažiem, ar ko sanāk klātienē aprunāties...
Politika var nepatikt, politiku var ignorēt, bet - politika vai nu mūs cels vai gremdēs...tādēļ, izvērtējiet, kam jūs dodas savu deleģējumu šo politiku piekopt...