Ingar - spriežot pēc leksikas komentārā, laikam lieki kaut ko mēģināt ieskaidrot vai oponēt. Kaut ko par nevainīguma prezumciju, tirgussievu līmeni, u.tml.
Vismaz, cerams, suņu komandas nesatur vārdus bl* un līdzīgus :)
Slēpts
16.09.2010. 14:09
pats tu paklusē ja?????
pagaidi, te ir viedokļu izteikšanas forums ne tā? un pats lasi ko raksta ja, lai tev nekas tāds negadītos....
Slēpts
16.09.2010. 14:11
savādāk jau jums nesaprast...
ko nozīmē leksika? tev ir bijis suns (medību) ja jā, tad es redzu kāda ir tava attieksme pret viņu. nekāda, labi ka kaulu pamet.
Nu jau jūs te pārāk skaļi sākat uzvesties :D Manuprāt nav ko te daudz diskutēt, no šobrīd pieejamās informācijas mednieks ir pārkāpis likumu un viss. Protams, ja suņa saimnieks būtu savu suni turējis saitē nekas tāds nenotiktu, bet tas nekādā gadījumā neattaisno mednieka rīcību.
Mans subjektīvais viedoklis!
Einšteins reiz teica, ka bezgalīgas ir tikai divas lietas - Visums un cilvēku stulbums, bet par pirmo viņš nav absolūti pārliecināts...pagājuši ir gandrīz 100 gadi, bet, jāatzīst, ka viņam bija absolūta taisnība. Tomēr - ģēnijs. :)
Rezumējot - no sirds ceru, ka katrs no Jums, kas nesaprot par ko es cepos un piedraud mani atšaut, ja ieiešu viņu īpašumā, kā arī piedēvē citas dīvainas īpašības, nenonāks tādā situācijā, kad paši tapsiet par publisku ķengu objektu nepilnīgu/sagrozītu faktu dēļ :)
Slēpts
16.09.2010. 14:25
nepilnīgu/sagrozītu faktu dēļ :)
nu tad ko tad tu cepies?????
Slēpts
16.09.2010. 14:27
katrs te izsaka savu viedokli, Arni, Tu man piekrīti?
Es cepos par to, ka pirms tiesas sprieduma mēs identificētu personu norokam. Tas nav korekti, jo viss, kas te tiek rakstīts indeksējas arī Googlē - tiesa, piemēram, šāvēju attaisnos, bet šī informācija tur paliks. Priekš kam vajadzēja minēt īsto vārdu un uzvārdu?
Rekur, piemēram, ir par vienu nopietnu onkuli, spriežot pēc arsenāla un citiem faktiem. Taču vārda un uzvārda tur nav: http://www.delfi.lv/news/natio...
A mēs savu, būtībā, kolēģi šitā...bēdīgi...
Otrs cepiena iemesls - dažu indivīdu attieksme pret suņiem, proti, ka suns un cilvēks ir vienādā vērtē, kaut gan suņa intelekts nekad neliks tam apstāties - jo sunim intelekta vienkārši nav. Sunim ir tikai dresūra, kas atkāpjas instinktu priekšā. Kamēr cilvēks ir vienīgā intelektuālā būtne, kas spēj - parasti - ierobežot savus instinktus.
Vismaz, cerams, suņu komandas nesatur vārdus bl* un līdzīgus :)
pagaidi, te ir viedokļu izteikšanas forums ne tā? un pats lasi ko raksta ja, lai tev nekas tāds negadītos....
ko nozīmē leksika? tev ir bijis suns (medību) ja jā, tad es redzu kāda ir tava attieksme pret viņu. nekāda, labi ka kaulu pamet.
Mans subjektīvais viedoklis!
Rezumējot - no sirds ceru, ka katrs no Jums, kas nesaprot par ko es cepos un piedraud mani atšaut, ja ieiešu viņu īpašumā, kā arī piedēvē citas dīvainas īpašības, nenonāks tādā situācijā, kad paši tapsiet par publisku ķengu objektu nepilnīgu/sagrozītu faktu dēļ :)
nu tad ko tad tu cepies?????
Varbūt pateiksi mums pārējiem arī, kuri ir tie sagrozītie fakti???
Rekur, piemēram, ir par vienu nopietnu onkuli, spriežot pēc arsenāla un citiem faktiem. Taču vārda un uzvārda tur nav:
http://www.delfi.lv/news/natio...
A mēs savu, būtībā, kolēģi šitā...bēdīgi...
Otrs cepiena iemesls - dažu indivīdu attieksme pret suņiem, proti, ka suns un cilvēks ir vienādā vērtē, kaut gan suņa intelekts nekad neliks tam apstāties - jo sunim intelekta vienkārši nav. Sunim ir tikai dresūra, kas atkāpjas instinktu priekšā. Kamēr cilvēks ir vienīgā intelektuālā būtne, kas spēj - parasti - ierobežot savus instinktus.