Jurik, cik es saprotu, tad pārdevēja (vecā) ir saimnieka (varbūt jau dēli ir pāņēmuši šo biznesu) sieva un tad tur ko brīnīties par attieksmi. Vienīgā labā attieksme šajā veikalā ir pret Jelgavas dažāda veida "ziedu", bet parastajam medniekam iesaku darīt kā dara Uģis, aizbraukt uz Dobeli un sanāks lētāk.
Ar veco veceni arī man ir iznācis sastapties - kā sacīt vienreiz un nekad vairāk. Klientu serviss šajā vietā ir svešvārds. Ko dod reklāmas žurnālos un visādas akcijas, ja uz elementāriem jautājumiem tiek atbildēts ka jaukajos 70 tajos gados Gastronomā.
Manis pēc Lija var pārdot tos lukturus kaut pa 5Ls es uz turieni nebraukšu.
Daži cilvēki nesaprot kādēļ ND3 luktura cena LIJA ir 131Ls jo SIA Jelgavas "LIJA" ir iplatītāji Latvijā šiem lukturiem.
Slēpts
19.10.2011. 21:43
Gribēju paturpināt šo saruna - tagad Lijā ir parādījušies jau nopietnāki šie aparāti - ND3 Sub-Zero, kurš jau izskatās nopietnāks un jau ražotājs garantē viņa darbību pie 0F vai -18 C. Cena Lijā ir 198 laši.
Sveiki!
Nu man ir šis lukturis http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Esmu jau izmēģinājis uz cūkām un arī kad gāju uz bauri pamēģinājis reakciju.
Cūkām un bukiem tā zaļā gaisma pa vasaru vismaz ir nulles emociju.Briedenei ar bija vienalga-turpināja baroties,bet kad uzspīdināju bullim-tas gan nebija apmierināts.Viņam šī gaisma ir redzama un nepatīk.Nebija tā ka uzreiz rāva mežā,bet kad otreiz uzspiedu un ilgāk paspīdināju tad bija prom.Redzamība ir tāda kā tur rakstīts apmēram.Acis spīd lopiņam briesmīgi spilkti.Pa ziemu gan nezinu kā ir ar to gaismu,to izmēģināšu kad būs sniegs.
(šitie ir mani personīgie novērojumi)
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
20.10.2011. 09:05
Nu re - pa 131 jums nebija labi. Tagad ir pa 198, tik uzraksts cits. :D Traki gan - dārgi nav labi, lēti arī nepatīk ... :)
Slēpts
20.10.2011. 09:11
Šis lukturis ir nedaudz cits, bet ne tas ir galvenais, galvenais ka pilda nepieciešamo uzdevumu, tobiš, tu optikā vari SKAIDRI redzēt zvēru un viņš no tā nebaidās.
Guntar, Staltais vienmēr ir bijis ĻOTI uzmanīgs no visādām papildus gaismas avotiem. Man pašam ir nakts monoklis, kad ieslēdzu uz parasto tad viņam ir pofig, bet kā papildus staru, tā prom. Bet pēc tava sacītā, viņš tomēr šā verķa mazāk baidās un laiks priekš nomērķēšanas un izšaušanas pilnīgi pietiek.
Iegādājos ND3-40 subzero.Ziemā tornī izmēģināju uz dažādiem lopiņiem.Bukam pilnīgi pie kājas-spīdināju gan koncentrēto staru gan lielākā kūlī.
Iznāca meža cūkas-jau sagatavojos pētīt,kas barā ir kas,bet tikko uzspiedu,tā suķi cirta apkārt...
Nākamajā vakarā parādījās briežu govis-rezultāts tas pats,kas ar cūkām-uzreiz paņēma vagu.
Iespējams,ka sniegā tas lāzers kaut kā zvēriem liekas bīstams,redzēs,kas būs bezsniegā.
Kādi citiem ir novērojumi ziemā?
Slēpts
04.03.2013. 20:49
bukiem jau pofig uz jebkādu gaismu, pārējie atkarībā kā dresēti uz gaismas parādīšanos ;)
Manis pēc Lija var pārdot tos lukturus kaut pa 5Ls es uz turieni nebraukšu.
Lija var pienest brīvmāksliniekiem ūdeni: http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Nu man ir šis lukturis http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Esmu jau izmēģinājis uz cūkām un arī kad gāju uz bauri pamēģinājis reakciju.
Cūkām un bukiem tā zaļā gaisma pa vasaru vismaz ir nulles emociju.Briedenei ar bija vienalga-turpināja baroties,bet kad uzspīdināju bullim-tas gan nebija apmierināts.Viņam šī gaisma ir redzama un nepatīk.Nebija tā ka uzreiz rāva mežā,bet kad otreiz uzspiedu un ilgāk paspīdināju tad bija prom.Redzamība ir tāda kā tur rakstīts apmēram.Acis spīd lopiņam briesmīgi spilkti.Pa ziemu gan nezinu kā ir ar to gaismu,to izmēģināšu kad būs sniegs.
(šitie ir mani personīgie novērojumi)
Guntar, Staltais vienmēr ir bijis ĻOTI uzmanīgs no visādām papildus gaismas avotiem. Man pašam ir nakts monoklis, kad ieslēdzu uz parasto tad viņam ir pofig, bet kā papildus staru, tā prom. Bet pēc tava sacītā, viņš tomēr šā verķa mazāk baidās un laiks priekš nomērķēšanas un izšaušanas pilnīgi pietiek.
Iznāca meža cūkas-jau sagatavojos pētīt,kas barā ir kas,bet tikko uzspiedu,tā suķi cirta apkārt...
Nākamajā vakarā parādījās briežu govis-rezultāts tas pats,kas ar cūkām-uzreiz paņēma vagu.
Iespējams,ka sniegā tas lāzers kaut kā zvēriem liekas bīstams,redzēs,kas būs bezsniegā.
Kādi citiem ir novērojumi ziemā?