Nu nezinu kā citiem,bet man 95% no piekoptajiem rituāliem piepildās.Piemēram,ja suns ejot uz mastu sāk likt kluci,tad droši zinu ka būs šaušana,tik man jānoņem cepure un jāpaklanās.Mans kaimiņš ,piemēram,pirms medībām nekad neiepleco bisi,jo tad visu dienu nekā nebūs...nu tā.A vēl,uz gaidi nekad neņemu līdzi nazi,atstāju mašīnā.Interesanti būtu uzzināt citu gājienus.
Nekad nedzenu bārdu,medību rītā,neasinu nazi,nemazgāju zobus u.t.t.(pohas un dzēris) arī nedrīkst būt...Ja no šiem punktiem neievēroju,,,tukša diena!!!
ja ģērbjoties un kravājoties medībām kaut kas nokrīt ,jau gandrīz divdesmit gadus zinu,vienmēr ir bijis tukšais. bet māņticīgs neesmu,joprojām tam neticu un ar jaunu cerību dodos uz jakti.D D D.
Nu man gan nav ipasu ritualu. Censos ieverot ne puku ne spalvu - pie vellna.
a nu vienigi biezi vien ir ta ka nomedi un piesecini ka nav lidzi vai nu maiss vai nazis utt. ienreiz meginaju speciali nenemt un neka.
Neesmu manticigs.
1.Ja braucot uz mežu pa priekšu skrien zaķis,vari tālāk braukt baudīt dabu,bet medījums nebūs.
2.Ja Diāna tev ir devusi sezonas atklāšanā buku,bet tu nosmādē,tad visu atlikušo sezonu vērosi dabu.(Bet arī tas ir labi).
a nu vienigi biezi vien ir ta ka nomedi un piesecini ka nav lidzi vai nu maiss vai nazis utt. ienreiz meginaju speciali nenemt un neka.
Neesmu manticigs.
2.Ja Diāna tev ir devusi sezonas atklāšanā buku,bet tu nosmādē,tad visu atlikušo sezonu vērosi dabu.(Bet arī tas ir labi).