Tik maz vajag lai cilvēks būtu laimīgs ,vispirms skrūves piegriežam ,pēc tam lēnām laižam vaļā.
Man lielas problēmas nesagādāja iziet pārreģistāciju,pēc darba izej medicīnisko(uz Tvaika un Hospitāļu ielu vairs nav jābrac),nākošā dienā pusdienās aizbrauc uz VP.Protams,ja ir tāds arsenāls ka vajag no lilveikala aizņemties ratiņus lai tiktu līdz plicijai,tad gan.
Par to piešaušanu,var gadīties kamēr domā ar ko piešaut,jau būsi nobadīts.Tapēc labāk izmantot vienu ieroci.
derēja vācu likumdošanu papētīt, kā tur viņiem īsti ir ar tiem Fangschuss īsstobriem. Savādāk rodas iespaids, ka mēs, bauri, nedrīkstam to, ko drīkst friči.
Aprīkojums: 2stobrene bez vītnes, 1stobrene bez vītnes un 1 stobrs ar vītni, saujiņa patronu. Nazīt's arī ir.
Suņi: Nav
29.09.2010. 01:12
Atļaušos vienu P.S. - reiz Saldus poliklīnikas psihiatre Dr. L.Pudāne tādā medicīnas (lasi - rutīnas) pārbaudē man pajautāja, vai ir kādas sūdzības (nekonkretizējot - kādas un kāda rakstura). Atklāti pasūdzējos, ka alga ir par mazu. Viņa sāka uz mani tā dīvaini skatīties un gribēja veikt padziļinātu veselības pārbaudi. Tā lūk, ar psihiatriem nevajag jokot, viņi jokus nesaprot. Bet par "pukalku" - ja kāds vēlēsies tevi "novākt" tad diez vai paspēsi savu "pukalku" izvilkt, tur jābūt īpaši "advancētam" lietotājam. Zvēru piešaušanai medībās, tomēr ir paredzēti medību ieroči, nevis ej dzinējos un ar TT vai PM šauj suņu pieturētas cūkas.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
28.09.2010. 21:51
bet tev jau vajag nēsāt to pukalku
Divi varianti:
1.Tev ir divaina,man nesaprotama izpratne par humoru...
2.Tu nemaki lasit vai ari neesi seviski attapigs,tapec atkartoju- es savu pukalku jau esmu atnesajis, pietiks,punkts un amen!
P.S.Man liekas ka patiesibai atbilst otrais,bet varbut es tomer kludos....
P.P.S. Vispar diskusija bija par likuma grozijumu iniciativu...
Slēpts
28.09.2010. 21:44
nē nu, ja pukalku iekļautu pie medību ieročiem piešaušanai, tad pietiktu tikai ar glabāšanu, bet tev jau vajag nēsāt to pukalku
28.09.2010. 21:24
a kas "pukalkai" būtu savādāks, nekā bisei?
Palasi likumu un sev par parsteigumu atklasi jedzienu medibu ieroci.... Faktiski pec speka esosas likumdosanas isstobra saujamieroca izmantosana medibas nav legala (pat piesausanai). Tas nozime ka sniedzot iespeju medniekiem atvieglota karta tikt pie isstobra, teoretiski butu nepieciesami ari likuma grozijumi kas reglamentetu isstobra saujamieroca izmantosanu medibas! Ja nemaldos par so temu jau bija diskusijas,ja nav slinkums parakajies atradisi! :) Velu veiksmi grutaja likumu lasisanas un apgusanas darba, ka teica klasikis- macities, macities un ....uzmineji! ...velreiz macities!
Slēpts
28.09.2010. 21:21
Nu likumi varētu pagrozīties-izmaiņas izskatās tiešām labas,ja tik nesaliks tur čupu ar visādiem stulbiem apakšpunktiem.Un ja nebūs med.kom. jaiet,tad rēķinieties ka medicīnas pakalpojumu cena pieaugs jo "sponsori"-mednieki vairs viņus nebaros.Un mednieku latvijā nav nemaz tik maz.
Slēpts
28.09.2010. 21:20
Pirmo reizi jau liekas tiri incigi, bet kad stebere jau ceturto vai piekto reizi tad smadzenes iezogas velnins kurs prasa- a,nah... mes te vazajamies, vai nevarejam sodien ko sapratigaku pasakt?
šitais jau izklausās itkā ietu 1x mēnesī :D
Slēpts
28.09.2010. 21:16
a kas "pukalkai" būtu savādāks, nekā bisei? ja to ņemtu līdz uz medībām? bisei tak ir tikai glabāšanas atļauja, bet ja būtu nēsāšanas atļauja, tad es bisi varētu uzkārt šaušanai gatavu uz pleca un staigāt pa ielu. Vismaz es to tā saprotu kā atšķirību starp glabāt un nēsāt.
28.09.2010. 21:12
birokrātijas spaidi? medicīnisko grūti iziet vienreiz pa 5 gadi? un pie inspektora aizčāpot vienreiz pa 5 gadi?
Pirmo reizi jau liekas tiri incigi, bet kad stebere jau ceturto vai piekto reizi tad smadzenes iezogas velnins kurs prasa- a,nah... mes te vazajamies, vai nevarejam sodien ko sapratigaku pasakt? Un kad Tvaika iela viena un ta pati vecene (jau 20 gadus!) ar dzilu interesi jauta, kapec Jums nepieciesami ieroci? Un uz sanemto informaciju, ka medibam, pati parsteigta par sava secinajuma dzilumu izdves- TATAD Jus esat MEDNIEKS !?
Un kad Tu Hospitalu iela kartejo reizi sastapsi puslisiju bardainu tipazu balta halata, kas pats izskatas ka no trisdiennieka nokapis un kuro reizi velas uzzinat vai polsu es varu izdzert? Pedejo reizi man jau mele niezeja paprasit vai tas ir piedavajums!
Protams Ja tu esi ar mazohistisku noslieci un sis process Tev sagada baudu tad OK,uz prieksu, tikai es ta tur "pricom" ? Tavas izklaides, Tu ari maksa... :)))
Man lielas problēmas nesagādāja iziet pārreģistāciju,pēc darba izej medicīnisko(uz Tvaika un Hospitāļu ielu vairs nav jābrac),nākošā dienā pusdienās aizbrauc uz VP.Protams,ja ir tāds arsenāls ka vajag no lilveikala aizņemties ratiņus lai tiktu līdz plicijai,tad gan.
Par to piešaušanu,var gadīties kamēr domā ar ko piešaut,jau būsi nobadīts.Tapēc labāk izmantot vienu ieroci.
Divi varianti:
1.Tev ir divaina,man nesaprotama izpratne par humoru...
2.Tu nemaki lasit vai ari neesi seviski attapigs,tapec atkartoju- es savu pukalku jau esmu atnesajis, pietiks,punkts un amen!
P.S.Man liekas ka patiesibai atbilst otrais,bet varbut es tomer kludos....
P.P.S. Vispar diskusija bija par likuma grozijumu iniciativu...
Palasi likumu un sev par parsteigumu atklasi jedzienu medibu ieroci.... Faktiski pec speka esosas likumdosanas isstobra saujamieroca izmantosana medibas nav legala (pat piesausanai). Tas nozime ka sniedzot iespeju medniekiem atvieglota karta tikt pie isstobra, teoretiski butu nepieciesami ari likuma grozijumi kas reglamentetu isstobra saujamieroca izmantosanu medibas! Ja nemaldos par so temu jau bija diskusijas,ja nav slinkums parakajies atradisi! :) Velu veiksmi grutaja likumu lasisanas un apgusanas darba, ka teica klasikis- macities, macities un ....uzmineji! ...velreiz macities!
šitais jau izklausās itkā ietu 1x mēnesī :D
Pirmo reizi jau liekas tiri incigi, bet kad stebere jau ceturto vai piekto reizi tad smadzenes iezogas velnins kurs prasa- a,nah... mes te vazajamies, vai nevarejam sodien ko sapratigaku pasakt? Un kad Tvaika iela viena un ta pati vecene (jau 20 gadus!) ar dzilu interesi jauta, kapec Jums nepieciesami ieroci? Un uz sanemto informaciju, ka medibam, pati parsteigta par sava secinajuma dzilumu izdves- TATAD Jus esat MEDNIEKS !?
Un kad Tu Hospitalu iela kartejo reizi sastapsi puslisiju bardainu tipazu balta halata, kas pats izskatas ka no trisdiennieka nokapis un kuro reizi velas uzzinat vai polsu es varu izdzert? Pedejo reizi man jau mele niezeja paprasit vai tas ir piedavajums!
Protams Ja tu esi ar mazohistisku noslieci un sis process Tev sagada baudu tad OK,uz prieksu, tikai es ta tur "pricom" ? Tavas izklaides, Tu ari maksa... :)))