Piekrītu Juri, bet skaties mani novērojumi par kurzemes firmaču iespējams ir patiesi un ne Lapua munīcijā ir vaina, bet tajā, kas ir ražotājs - ja tās ir oriģinālas tad iespējams vaina "partijā", ja "rožotājs" ir kurzemnieks tad nu tad :D... Boikots :D
Lode nevar būt pa resnu,tā tiek izgatavota standartā,ja nu vienīgi krievu lodes ir patiešām resnākas.Domāju ka par to pārlādēšanu varētu būt taisnība,turklāt laikam lode nav pietiekoši iesēdināta vai arī par maz apspiesta.Pašam tāds stiķis ir pieredzēts pērkot patronas priekš KO,vēl tālajos juku laikos,pēc deviņdesmitajiem.Tikai es pirku Vinārā,salādētas arī bija sūdīgi,katrs šāviens jutās atšķirīgs,tā arī izgāzos Minhauzenā,Lejasciemā,kauns bija pie mērķa iet.Protams pats arī vainīgs,nepārbaudīju to jauno"Ekstru partiju".
Slēpts
08.10.2010. 08:22
Uģi tev laikam kāds īpašs naids pret šo bodi.Diezvai veikals krāmēsies ar patonu lādēšanu un tirgašanu zem oriģinālajām,domā ka no ražotātja viņi nesaņem pa tādu pašu cenu kā iznāktu uzlādēt,tātad nav jēgas kā nekā dzīvojam kapitālismā.Otreiz lādētu patronu var atšķirt pēc vairākām ārējām pazīmēm, un vēl jau pastāv iespēja patronu izjaukt, izstumt kapseli un tur jau tiešām būs redzams vai lietota vai ne tā čaula. Vēl kur gan lai ņem tik daudz Lapua čaulīšu,pāris paciņu tak uz plaukta bodē neliksi, šautuvē Lapua maz apgrozās dēļ munīcijas cenas un ja pirkt jaunas čaulītes toč iebrauksi mīnusos. P.S Ar šo bodi man nav nekāda sakara, tas tā starp citu :)
:)
1. Nevienu konkrētu bodi neesmu nosaucis!
2. Izlasi tēmas autora atbildi pēc mana komentāra!
3. Man Tev nav jāstāsta tagad sava pieredze vai citu cilvēku pieredze!
4. Iedod man izšautu firmas čaulīti un es Tev uzlādēšu tā, ka Tu nekad dzīvē nepateiksi, kas to lādējis!
5. Mani kaitina, ka kkāds firmačs man cenšās iebāzt pufaiku ausī un iesmērēt pašlādētas patronas...
P.S. Un vispār vienas partijas pakā taču ir jābūt visām patronām vienādā izskatā vai ne? Vai arī var tā kā bodē kurzemē - katra patrona savā nokrāsā?
To Uģis Gizmo...Par cik tiek runāts par Kurzemes bērziem,tad tas met ēnu uz Talsu Ieroču Jaunbērziņa bodi.Ja ir konkrētas problēmas ,tad vajag arī konkrēti runāt,ar tiem no kā šīs patronas ņemtas...visu informācijai Jaunbērziņa kantoris ieved un izplata S&B,RWS vītņstobru patronas.Ar SAKOun Lapua viņi nenodarbojas,vel jo vairāk ar patronu pārlādēšanu.Būsim konkrēti,un sāksim lietas saukt īstajā vārdā,nevis kā viena daļa latviešu-viena tante teica!
Slēpts
08.10.2010. 11:18
Uģi; Par cik ari es lādēju tad nu 99% atšķiršu kas ir kas.
Protams, ka atšķirsi tikai 2x lādētās!!! Ne svaigās...
Un kur veikalam ekonomisks pamatojums pašrocīgi lādēt "svaigās"??? Kur ņemt tādos daudzumos čaulītes, iepakojuma kastītes, tās taču paši netaisa, ne?
Vispār ja pēc fullsaiza čaulīti iemet tumblerī ar pulējošo maisījumu, tad fig ko vairs atšķirsi arī septiņreiz lādētai čaulai... ;-D
Ekonomiskais pamatojums ir, ja sastāvdaļas palielā daudzumā iepērk, piemēram, ASV. Piemēram, labu 30-06 medību lodi var uzlādēt pa kādiem 0.90 Ls, bet veikalā tā maksā 1,50 Ls. Uzcenojums ap 70% :)
1. Nevienu konkrētu bodi neesmu nosaucis!
2. Izlasi tēmas autora atbildi pēc mana komentāra!
3. Man Tev nav jāstāsta tagad sava pieredze vai citu cilvēku pieredze!
4. Iedod man izšautu firmas čaulīti un es Tev uzlādēšu tā, ka Tu nekad dzīvē nepateiksi, kas to lādējis!
5. Mani kaitina, ka kkāds firmačs man cenšās iebāzt pufaiku ausī un iesmērēt pašlādētas patronas...
P.S. Un vispār vienas partijas pakā taču ir jābūt visām patronām vienādā izskatā vai ne? Vai arī var tā kā bodē kurzemē - katra patrona savā nokrāsā?
Un kur veikalam ekonomisks pamatojums pašrocīgi lādēt "svaigās"??? Kur ņemt tādos daudzumos čaulītes, iepakojuma kastītes, tās taču paši netaisa, ne?
Vispār ja pēc fullsaiza čaulīti iemet tumblerī ar pulējošo maisījumu, tad fig ko vairs atšķirsi arī septiņreiz lādētai čaulai... ;-D