Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
21.10.2010. 12:49
Sazvanījos ar 4x4lv.lv, viņš gan vairāk ieteica General Grabber AT2, kas ziemā būs labākas nekā Gudrich (lētākas arī). Bet arī piebilda, ka cooperi tomēr ziemā būs vēl labāki (ziemas riepas kā nekā)... Tā ka nezinu ko iesākt. Maybe iepirkt 2 gab. cooper (man nodilušas ir tikai priekšējās un tad pavasarī paņemt komplektu MT riepas... vot domāšu.
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
21.10.2010. 16:51
Pagājušajā rudenī arī biju izvēles priekšā - kādas riepas uzlikt savam L200! Visu nosaka tas, kam tas auto ir paredzēts - ja tie ir tikai izbraucieni pa mežu un svarīga ir caurgājība, tad nepieciešamas rupjāka, dziļāka protektora riepas, kuras labi strādās dubļos, bet būs skaļas un nestabilas pie lielākiem ātrumiem uz šosejas.
Pats paliku pie BF Goodrich A/T, jo pārvietošanās vairāk bija paredzēta pa koplietošanas ceļiem, tai skaitā asfaltu un pilnīgā bezceļā doties neplānoju un L200 dēļ vieglās "pakaļas" tam nav arī diezko piemērots :)
Ar minētajiem Goodrichiem braucu nu jau gadu un esmu laimīgs kā zilonis - pa šoseju klusas, uz grantētā saķere ideāla, tāpat uz piebraukta ziemas ceļa un pa irdenu sniegu gāja līdz lampām! :)
Bet kā jau Ivo rakstīju, šīs riepas ir jāpērk SIA Auto Motīvs (wwww.riepasundiski.lv), kur medniekiem ir atlaides ;)
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
21.10.2010. 20:23
... šīs riepas ir jāpērk SIA Auto Motīvs (wwww.riepasundiski.lv), kur medniekiem ir atlaides... atlaides medniekiem varbūt arī ir, bet tādu riepu viņu katalogā gan nav :(
Tā pārgāju uz mazāku braucamrīku un braukšana pa bezceļu vairs nav ikdiena, tad virsū stāv Dunlop SJ6. Bet lielie izmēri šim modelim netiek ražoti. :(
Coopers pa asfaltu un ledu bij' daudzmaz ciešams, bet dubļos un sniegā galīgi vārgs. Es labāk paciešu graboņu uz asfalta un pīles gaitu pa ledu, bet pārgājība ārpus ceļa ir svarīga. Tas nu katram individuāli.
Ivo, par lietotām riepām iztērēta nauda ne vienmēr ir zemē nosviesta nauda,gauži vienkārši ir jāskatās KO pērc . Nevar salīdzināt Norvēģijas ziemeļus ar mūsu klimatu ,(nu protams ,ko nevar salīdzināt,var visu ko,arī vistu ar strausu,bet ne par to ir saruna). Ir atrodamas riepas ar saprātīgu atlikušo nodilumu arī starp lietotām,kuras būslabākas par kaut kādiem Korejiešu utml. brīnumiem. Bet tā jau ir ,ka no labām riepām pirms laika neviens negrib šķirties,bet nekad nesaki nekad.
Pats paliku pie BF Goodrich A/T, jo pārvietošanās vairāk bija paredzēta pa koplietošanas ceļiem, tai skaitā asfaltu un pilnīgā bezceļā doties neplānoju un L200 dēļ vieglās "pakaļas" tam nav arī diezko piemērots :)
Ar minētajiem Goodrichiem braucu nu jau gadu un esmu laimīgs kā zilonis - pa šoseju klusas, uz grantētā saķere ideāla, tāpat uz piebraukta ziemas ceļa un pa irdenu sniegu gāja līdz lampām! :)
Bet kā jau Ivo rakstīju, šīs riepas ir jāpērk SIA Auto Motīvs (wwww.riepasundiski.lv), kur medniekiem ir atlaides ;)
http://www.mazozoli.lv/compone...
Tā pārgāju uz mazāku braucamrīku un braukšana pa bezceļu vairs nav ikdiena, tad virsū stāv Dunlop SJ6. Bet lielie izmēri šim modelim netiek ražoti. :(
Coopers pa asfaltu un ledu bij' daudzmaz ciešams, bet dubļos un sniegā galīgi vārgs. Es labāk paciešu graboņu uz asfalta un pīles gaitu pa ledu, bet pārgājība ārpus ceļa ir svarīga. Tas nu katram individuāli.