sūti droši,pašam caur ebay sūtītā IR kamera noklājās pēc 1 mēn.(pats sajaucu ārējam aķim polus)
,tā ka ir garantija ,aizsūtiju uz ameriku atpakaļ, pēc 3. mēn jauna kamera vietā, pat nenoņēma naudu par piegādi
Ģirt, man pilnīgi pie kājas visi masteri un maestro, es saku to, ar ko es strādāju jau 6-to gadu, varbūt tagad, kad PayPal ir Luksemburgā, jaunajiem klientiem prasa kredītkarti, bet man labi iet gan Visa Elektron, gan SEB Aktīvā karte, un nekādu kreņķu vai aizrādījumu no PayPal nav bijuši Trešo kontu, lai pārbaudītu Tavu versiju, atvērt netaisos.
teiksu tev atklati adrese ebay ir super pats tur visu pasutu un ne tikai sev bet ari medniekiem ir sutiti kronsteini punkti optikas vienmer vis atnak 2 nedelu laika un preces kvalitativas un letas! suti drosi!
Slēpts
21.10.2010. 14:46
un Paypals nemaz nepiedāvā Maestro un Visa Electron piereģistrēt, taka tikai kredītkartes, kas ir Visa un Mastercard
Slēpts
21.10.2010. 14:44
cerams tu pats saproti atsķirību starp VISA, MASTERCARD un VISA ELECTRON, MAESTRO?
Informācija dažiem ne visai informētiem- PayPaal ņem visu, kur ir virsū VISA logo. Man noreģistrēta algas karte, kā arī Aktīvā karte, abas no SEB, kredītkartes kā tādas man vispār nav. Toties tolaik Hansa jau nu izrādījās, kā nu māk...
,tā ka ir garantija ,aizsūtiju uz ameriku atpakaļ, pēc 3. mēn jauna kamera vietā, pat nenoņēma naudu par piegādi