Tāli, tā nu gluži nav Pērkot D10,5 tie pilnībā atbilst manam 44 izmēram
Slēpts
08.12.2010. 12:00
Jānim: Cabela's Snakeproof Pinnacle™ Zipper Hunting Boots with GORE-TEX® Scent-Lok® , maksā ar visu sūtīšanu pašlaik ap Ls 100. Ir arī ar siltinājumu. Bet ja jau Tev visas platības zem ūdens, tad šie nepalīdzēs. Pats ar viņiem staigājot medībās "nekautrējos" ne no peļķēm, ne dubļiem arī pa slapjo purvu var pāriet un kājas sausas. Bet nedomāju, ka ar viņiem varētu stāvēt ūdenī un makšķerēt. Bet galvenais patīk tas, ka kājas nesvīst un paši viegli. Ja taisies sūtīt, paskaidrošu ko vairāk par izmēriem- tie īsti neatbilst latvieša kājai.
paldies par viedokļiem,bēda jau ir tā ka mūsu medību platības izskatās ka drīz būs zem ūdens un varēs dzīt ar laivām. Loti ņemšu vērā Edmunda ieteikumu dzīt ar vieniem zābakiem,stāvēt ar citiem. Vai Tālis lūdzu nevarētu atsūtīt pēdējā bildē redzamo zābaku modeli,ļoti iepatikās!
nezinu, kā Jums, bet man ar Chiruca slikta pieredze. Nevienam neieteiktu. Jā, kruts brends, paļci vejeram, sļuņi puzirjami.... bet fakts:
Šņores plīst nemitīgi 1x mēnesī jāmaina es pat pērku divas auklas uzreiz, metala stīpiņas tās griež pušu, pats ņēmu vīlēju, pulēju lai negriež bet tās ļipiņās leņķis i rtāds, ka nu neko nepadarīsi, absurds, ka ūdensielā tāda garuma šņoru nav jaizlīdzās ar to ko var atrast. Pēc gada sāka atlīmēties gumija.... mēsli žel naudas. Gerkenā pirktās tupeles ilgāk kalpo.
Nezinu, varbūt man nepaveicās, bet ja man vaicāsiet Chiruca neieteikšu. Pērciet kur gribiet camelasos, ūdensielā vai latgalītē
Jau trīs sezonas lietoju Irish Setter Tamarack, pirkti Cabelas. Klāt e-bay piepirku Kiwi min oil apavu kopšanai un bēdu nekādu. http://www.cabelas.com/product...
Ziemai man ir Danners ar 1000gr Thinsulation
Visus apavus pērku Cabelas
Uz numura lielos mīnusos ideāli stāvet ar bļitkošanas zābakiem, kuriem zoles 6-8 cm, lai aukstums nekož cauri.
Šņores plīst nemitīgi 1x mēnesī jāmaina es pat pērku divas auklas uzreiz, metala stīpiņas tās griež pušu, pats ņēmu vīlēju, pulēju lai negriež bet tās ļipiņās leņķis i rtāds, ka nu neko nepadarīsi, absurds, ka ūdensielā tāda garuma šņoru nav jaizlīdzās ar to ko var atrast. Pēc gada sāka atlīmēties gumija.... mēsli žel naudas. Gerkenā pirktās tupeles ilgāk kalpo.
Nezinu, varbūt man nepaveicās, bet ja man vaicāsiet Chiruca neieteikšu. Pērciet kur gribiet camelasos, ūdensielā vai latgalītē
http://www.cabelas.com/product...
Ziemai man ir Danners ar 1000gr Thinsulation
Visus apavus pērku Cabelas