Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
09.12.2010. 12:43
Nu jau 5 gadus lietoju Cabelas (tādi paši kā Tālim) pirktus zābakus. Galvenā doma pērkot bija zābaku vieglums un ērtums, kas svarīgi garākiem pārgājieniem dzinējmedībās, kā arī ūdensnoturība. Šobrīd viņi der tikai sausiem apstākļiem, jo sāka kkur pa dažām šuvēm minimāli, bet tomēr laist iekšā mitrumu :( Bet tas nemaina manu viedokli par šo zābaku ērtumu un pie iespējas iegādāšos tādus atkal: http://www.cabelas.com/product...|/pc/104797980/c/104747580/sc/104826780/i/105543180/Cabelas-Snakeproof-Pinnacle8482-Zipper-Hunting-Boots-with-GORE-TEXreg-Scent-Lokreg/748618.uts?destination=%2Fcatalog%2Fbrowse%2Ffootwear-mens-footwear-mens-hunting-boots-mens-uninsulated-hunting-boots%2F_%2FN-1102520%2FNs-CATEGORY_SEQ_105543180#cImage=s7_812081_215_01
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
09.12.2010. 13:29
Šobrīd interesants piedāvājums ir vācu Frankonia, kur ar atlaidi piedāvā Parforce 990gr smagus (vieglus) gumijas/neoprēna zābakus: http://www.frankonia.de/394660...
Ir nodoms kādu pārīti pasūtīt, ja ir interese pievienoties - rakstiet PM.
kādreiz kad nebiju iepircis dārgos zābakus no zemes, kas pāri okeānam atrodas, tad svīšanas un pēc tam salšanas problēmu atrisināju vnk. ir dāmām arsenālā tāda lieta kā ieliknīši un vajag ņemt kas ar spārniņiem (labi piestiprināt pie zābaku pēdiņas).kā teikt uzsūc mitrumu, pārvērš gēlā un gēls vairs nav šķidrums.
pašam snāca kuriozs iz dzīves. ieeju aptiekā saku ka man vajag tos always ar spārniņiem un nakts (dzirdets ka vairāk un labāk uzsūc), uz ko man pārdevēja atjautā - kādu izmēru?! paskatos uz savu kāju un atbildu ka 44-to (nebiju lietas kursā ka vēl tur izmēri dažādi). tad gan pārdevējai acis lielas un mute ciet.
skan gana smieklīgi un kādam liksies padumji, bet tā lieta strādā (arī zābakos) :D
Ļoti jau man patika supervieglie un arī siltie EVA zābaki līdz brīdim, kad uzkāpu uz pērno niedru cera, kam sausie gali ap 5cm uz augšu bija, tad nu viens no tiem zolei izgāja kā caur sviestu, ja nebūtu lēni gājis, tad ciestu arī kājas pirksts. Tāpēc jautājums praktiķiem- kā un ar ko dabūt to mazo caurumiņu ciet? Man ir arī ASV ražotie mednieku zābaki Irish Setter, bet EVA gan vieglāki, gan neslīdīgāki, gan komfortablāki, bet tā zole... Lai arī caurumiņš mini, bet ejot tomēr mitrums jūtams.
Tiem mīkstajiem gumijniekiem prolēma ir, nevis, kā salabot, bet tieši tas, ka taisīti no pīļu mēsliem. Staigāt pa mežu ,kā pa mīnu lauku, nav baigi zer gūt :)
Ir nodoms kādu pārīti pasūtīt, ja ir interese pievienoties - rakstiet PM.
pašam snāca kuriozs iz dzīves. ieeju aptiekā saku ka man vajag tos always ar spārniņiem un nakts (dzirdets ka vairāk un labāk uzsūc), uz ko man pārdevēja atjautā - kādu izmēru?! paskatos uz savu kāju un atbildu ka 44-to (nebiju lietas kursā ka vēl tur izmēri dažādi). tad gan pārdevējai acis lielas un mute ciet.
skan gana smieklīgi un kādam liksies padumji, bet tā lieta strādā (arī zābakos) :D
Skrūvi m12 ar apaļo galvu iekšpusē , a ārpusē šaiba ar uzgriezni.