Es daru tā. Izvelku cauri caurumam tievu , mīkstu aukliņu. Iekšpusē uzsienu divus mezgliņus ar atstarpīti, kas ir apmēram vienāda ar zoles biezumu.Apsmērēju galējo mezgliņu ar superlīmi un ievelku caurumā. Kad zoles ārpusē parādās pirmais mezgliņš ,otrais ir ievilcies zolē un ielīmējies. Aukliņu aiz pirmā mezgliņa nogriežu un uzpilinu supereni.
Vēla rudens, ziemas, agra pavasara zābaki.
Lieta tāda, ka traki nepatīk ja kājas svīst un salst :) Lietošanā ir gumijas zābaki- traki slapjiem, bet siltiem laika apstākļiem, le chameau gore tex šnorzābaki- slapjam/sausam laikam un norfin siltie putu zābaki- aukstam laikam.
Problēma ir vēls rudens un agrs pavasaris, kad zeme nav sasalusi, gaisa temperatūra ir zem nulles. Protams, var lietot le chameau šņorzābakus- brien pa ūdeni, kas virs potītēm, bet problēma tā, ka pēc tam tos zābakus atmazgāt no dubļiem ir baigais čakars.
Varbūt ir ieteikums kādiem gumijniekveidīgajiem, kas derētu aukstam laikam un nebūtu problēmas ar tīrīšanu? Tīros putiniekus vairs nepirkšu, vienīgais to + ir vieglums, bet - svīst kājas, uzkāp uz zara un iegūsti caurumu, spiežot pedāļus bieži tiek nospiesti divi, nevis viens. Kā ir ar tiem, kam gumijas apakša un virs potītēm no neoprēna?
Tavi šņorzābaki baigi labi mazgājas ar augstspiediena mazgājamo ierīci. Par putu zābakiem pilnīgi piekrītu, šoziem pats sapratu ka vairs nepirkšu, der vienīgi makšķerēšanai. Visos gumijtipa zābakos svīdīs kājas. Uz nākamo sezonu noteikti kaut ko labu iegādāšos, bet ko jau esmu iepircis, lai nesaltu kājas ir apsildāmās, ieliekamās pēdiņas http://goo.gl/DFtFvt .
Sākumā arī bija doma ar Karcher patīrīt, bet kamēr no meža pārrados mājās, dubļi jau bija sakaltuši. Nobijos, ka ar to spiedienu nesačakarēju kkādā veidā to gore tex membrānu vai pašu zābaku.
Perfekts variants būtu gumijas zābaki, ja tie būtu silti un tajos nesvīstu kājas. Varbūt jau esi noskatījis ko nākošajai sezonai?
Pēdiņas izskatās feinas, ir tās naudas vērtas? Man šķiet, ja šitādas ieliek putu zābakos, tad sačakarēt var viens divi. Putinieki vispār pie staigāšanas tādi nejēdzīgi, šosezon vienas baigi feinās meriono termozeķes piebeidzu.
Slēpts
10.02.2014. 21:54
Perfekts variants būtu gumijas zābaki, ja tie būtu silti un tajos nesvīstu kājas.
Gumijnieki un kāju nesvīšana, manuprāt, nesavienojami jēdzieni.
Putinieki ir paredzēti tikai makšķerniekiem, vai uz gaidi, bet es viņus nevilkšu vairs vispār, jo svīst kāja..
Pēdiņas ir vnk super, kad nesalst neslēdz iekšā, sāk salt ieslēdz un kaifo, ir vēl īpašumā apsildāmie cimdi, jo rokas un kājas man vissalīgākās.
Man radiniekam tadi paši zābaki un tikai ar Kärcher`i mazgā, viss ok, bet nav jēga pirkt ļoti dārgos gore-tex zābakus, jo pie normālas slodzes +-2 gadi kalpo pati membrāna, pēctam tie pārtop par sausa laika zābakiem, jo sāk laist mitrumu.
Konkrēti vēl zābakus neesmu izvēlējies, bet tie viennozīmigi būs salīdzinoši viegli un ar elastīgu zoli, lai ātri var pārvietoties.
Rudens, pavasaris, silta ziema, bez siltinājuma ar Goreteksu http://harkila.com/products/hu...
turpat tādi paši ar aitādas oderi.
Pašam ir otrie, siltie, nav nekā labāka!
Taisos iepirkt bez siltinājuma, ziemas paliek siltākas.
Uģi, kā ar siltumu un svīšanu? Nav kā gumijniekam "parastajam"?
Slēpts
11.02.2014. 10:03
Lietoju Muckboots + sporta zeķes (nav īsti termo). Ar svīšanu ir mazliet (pret gumijnieku nevar salīdzināt, vismaz manas sajūtas), lielos aukstumos nelietoju līdz -7-9C bija labi. Plus kas man patīk ir ērta staigāšana necilājās.
Lieta tāda, ka traki nepatīk ja kājas svīst un salst :) Lietošanā ir gumijas zābaki- traki slapjiem, bet siltiem laika apstākļiem, le chameau gore tex šnorzābaki- slapjam/sausam laikam un norfin siltie putu zābaki- aukstam laikam.
Problēma ir vēls rudens un agrs pavasaris, kad zeme nav sasalusi, gaisa temperatūra ir zem nulles. Protams, var lietot le chameau šņorzābakus- brien pa ūdeni, kas virs potītēm, bet problēma tā, ka pēc tam tos zābakus atmazgāt no dubļiem ir baigais čakars.
Varbūt ir ieteikums kādiem gumijniekveidīgajiem, kas derētu aukstam laikam un nebūtu problēmas ar tīrīšanu? Tīros putiniekus vairs nepirkšu, vienīgais to + ir vieglums, bet - svīst kājas, uzkāp uz zara un iegūsti caurumu, spiežot pedāļus bieži tiek nospiesti divi, nevis viens. Kā ir ar tiem, kam gumijas apakša un virs potītēm no neoprēna?
Perfekts variants būtu gumijas zābaki, ja tie būtu silti un tajos nesvīstu kājas. Varbūt jau esi noskatījis ko nākošajai sezonai?
Pēdiņas izskatās feinas, ir tās naudas vērtas? Man šķiet, ja šitādas ieliek putu zābakos, tad sačakarēt var viens divi. Putinieki vispār pie staigāšanas tādi nejēdzīgi, šosezon vienas baigi feinās meriono termozeķes piebeidzu.
Gumijnieki un kāju nesvīšana, manuprāt, nesavienojami jēdzieni.
Pēdiņas ir vnk super, kad nesalst neslēdz iekšā, sāk salt ieslēdz un kaifo, ir vēl īpašumā apsildāmie cimdi, jo rokas un kājas man vissalīgākās.
Man radiniekam tadi paši zābaki un tikai ar Kärcher`i mazgā, viss ok, bet nav jēga pirkt ļoti dārgos gore-tex zābakus, jo pie normālas slodzes +-2 gadi kalpo pati membrāna, pēctam tie pārtop par sausa laika zābakiem, jo sāk laist mitrumu.
Konkrēti vēl zābakus neesmu izvēlējies, bet tie viennozīmigi būs salīdzinoši viegli un ar elastīgu zoli, lai ātri var pārvietoties.
http://harkila.com/products/hu...
turpat tādi paši ar aitādas oderi.
Pašam ir otrie, siltie, nav nekā labāka!
Taisos iepirkt bez siltinājuma, ziemas paliek siltākas.