Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Beidzot tas ir noticis www.huberts.lv

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 38 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 11.11.2015. 00:10

Slēpts
19.09.2015. 14:10
Gati- ja nevajag, varu Tavu mājas lapu nekomentēt. Citur testētājiem par komentiem algu maksā...
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-17 01:17
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
19.09.2015. 14:55
Da ti šoooo!
Aivis
Pēdējo reizi manīts 2020-12-02 08:13
Lietotāja statuss: Lietotājs
21.09.2015. 15:58
17HMR patronām arī cenu derētu aktualizēt, pārdevējs nebija ar mieru tirgot pa netā norādīto cenu...
Slēpts
09.11.2015. 09:07
Sakarā ar Huberta dienu- , Hubertā kā jau iepriekšejos gadus- bija atlaides
Šoreiz pat divu veidu- bija gan 15 , gan 20 %.
Slēpts
Slēpts
09.11.2015. 09:08
Jautājums- kā Jūs domājat , kurā preču grupā atrodas klusinātāji un kāda tiem bija atlaide?
Slēpts
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
09.11.2015. 09:11
15? :D
Slēpts
09.11.2015. 09:19
Pareizā atbilde- kārtējo reizi reklāma nesakrīt ar īstenību- atlaide 15 %.
Kāds vīrs prasīja vai esot pieejams kaut kas- nesadzirdēju- bet atbilde bija : "šobrīd nav- viss izpirkts, bet pat ja būtu pārdošanā, tad tik un tā nekādas atlaides tai precei nebūtu- ko Jūs gribat , lai mēs Jums piemaksājam?"
Šādu atbildi jau biju personīgi dzirdējis arī citu gadu...
Tā kā savam pirkumam visām pozīcijām atlaidi saņēmu, tad esmu priecīgs:)un nekādu pretenziju man nav- bet gribētos, lai pircēji netiktu maldināti...
Gatis
09.11.2015. 11:19
Tā kā savam pirkumam visām pozīcijām atlaidi saņēmu, tad esmu priecīgs:)un nekādu pretenziju man nav- bet gribētos, lai pircēji netiktu maldināti...

Sveicināts I.Ozoliņa kungs! Man patiess prieks ka vismaz Jūs šoreiz netikāt maldināts un esat apmierināts, bet tas pārējais vairāk izklausās pēc taisnības cīnītāja gara!
Vispār jau klusinātāji ir pieskaitāmi pie aksesuāriem un tiem tika dota atlaide -20%, ko paprāvs pulciņš gribētāju tā arī izdarīja.
Pieļauju domu, ka arī kaut kas nogāja greizi, bet šādās akciju un atlaižu karstajās dienās ir gana reāla parādība. Par kāda pārdevēja izmestu repliku, (ja tāda protams bija) nemācēšu komentēt, bet visi ir tikai cilvēki un kas ir Latvietim gardākais ēdiens, to jau Jūs visi paši labi zināt!!!
Slēpts
09.11.2015. 13:00
Vispār jau klusinātāji ir pieskaitāmi pie aksesuāriem un tiem tika dota atlaide -20%,

Bināta k-gs,
Laikam jau tomēr nedeva , droši vien bija jāprasa:) bet pēc augstāk minētā teiciena, ka Jūsu veikals nedomājot piemaksāt pircējiem neuzdrīkstējos prasīt.
Bet ja kas , tad no dāvanu kartes 8 EUR apmērā neatteikšos gan..
Ar pirkumu esmu apmierināts:)
Slēpts
Gatis
09.11.2015. 14:09
Nu lūk, viss ir kārtībā!
Skaidri redzams ka pārdevējs visai munīcijai un to sastāvdaļām ir gotprātīgi piešķīris -15% atlaidi, bet klusinātājs ir bijis beidzamais pirkums un tāpēc arī tam automātiski piešķirta atlaide -15%. Ka saka - kļūdīties ir cilvēcīgi!
Savukārt klients ar pirkuma čeku ir iepazinies un tas viņu apmierināja, tāpēc pārmetumi šajā reizē ir nepamatoti.
Runājot par to ko viena tante teica, vai it kā kaut ko tādu tiku dzirdējis, tad nav pamata piesārņot tēmu, jo tās ir tikai tukšas runas, kas nevajadzīgi un bez jebkāda pamata maldina cilvēkus.