Droši var slēgt diskusiju! Mums Huberta attieksme skaidra!!! ;)
Slēpts
09.11.2015. 21:30
Ja godīgi, tad atlaides apmēru nofiksēju uzreiz, bet pēc pārdevējas audzinošās runas, ka veikals netaisās piemaksāt, pat nemēģināju muti vērt vaļā, jo kā jau Uģis norādīja, gan pulverim, gan lodēm atlaidi piešķīra. Un ja jau citiem tiešām ir izdevies klusinātājus ar labo atlaidi nopirkt, tad atlaižu tēmu varētu slēgt:)
tad gribas bļaut - es esmu nolaidīgs vai veikala pārdevējs????
Veikalā pārdevējs kļūdījās, bet pircējam bija slinkums pārbaudīt čeku. Kur šeit ir veikala īpašnieka vaina .....?
Slēpts
09.11.2015. 17:29
Redz Gati, nedod atlaides slikti, iedod ar nav labi. Es drīzāk domāju, ka klusinātājus aizmirsa iekļaut kategorijā zem atlaides 15% :))
Nu nez, pašam ar vajadzēja uzmanīt ko un par cik pērc.Aizgāja tas dzelzis zem kopējās atlaides, i neviens neiedomājās iznest to ja neuzprasīji. Es savam trumulim kā nākas saņēmu 20% atlaidi, ne prasīt vajadzēja ne kaulēties, divas dažādas mantas divi čeki.Laikam pārķēru pēdējo man derošo, tagad gaidu atvešanu no J-pils līdz Saldus bodei. :)
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
09.11.2015. 17:18
un pietam vēl paša nolaidības dēļ!!!
Par šo prātā nāk anekdote:
Klients autoservisā saņem rēķinu. Pirms samaksāšanas sāk iet cauri pozīcijām:
Eļļa - 42 EUR;
Filtrs - 9 EUR;
Sveces - 38 EUR;
Bukses - 57 EUR;
Izdevās - 100 EUR;
- Ko nozīmē: izdevās?!
- Vai, neizdevās, svītrojam ārā...
Šoreiz pārdevējam (un, spriežot pēc attieksmes, arī Bināta k-gam) IZDEVĀS :)
Ja vēlies - izdari to! Būšu pateicīgs.
Kontu atradīsi ziedot.lv- izvēlies pats, kurš labāk patīk.
Veikalā pārdevējs kļūdījās, bet pircējam bija slinkums pārbaudīt čeku. Kur šeit ir veikala īpašnieka vaina .....?
Nu nez, pašam ar vajadzēja uzmanīt ko un par cik pērc.Aizgāja tas dzelzis zem kopējās atlaides, i neviens neiedomājās iznest to ja neuzprasīji. Es savam trumulim kā nākas saņēmu 20% atlaidi, ne prasīt vajadzēja ne kaulēties, divas dažādas mantas divi čeki.Laikam pārķēru pēdējo man derošo, tagad gaidu atvešanu no J-pils līdz Saldus bodei. :)
Par šo prātā nāk anekdote:
Klients autoservisā saņem rēķinu. Pirms samaksāšanas sāk iet cauri pozīcijām:
Eļļa - 42 EUR;
Filtrs - 9 EUR;
Sveces - 38 EUR;
Bukses - 57 EUR;
Izdevās - 100 EUR;
- Ko nozīmē: izdevās?!
- Vai, neizdevās, svītrojam ārā...
Šoreiz pārdevējam (un, spriežot pēc attieksmes, arī Bināta k-gam) IZDEVĀS :)