Iespējams ka esmu lohs, bet nezkāpēc ar citām lapām man problēmu nav- kaut vai inbox.lv
Slēpts
11.09.2015. 17:00
Tieši tā - tas ir katram paša pārlūkā noteikts, vai vērsies jauna lapa vai ielādēsies tajā pašā.
Piemēram, ugunslapsai iestatījumos jābūt ķeksītim šādi:
Atverot interesējošo preci ir padots links uz ražotāju mājas lapu.
Būtu ļoti labi , ja nospiežot šo linku , atvērtos vēl viena cilne, tas ir Huberts mājas lapa paliktu atvērta un papildus informācija atvērtos paralēli. Citādi bieži sanāk, atvērto lapu aizver ar krustiņu un secini , ka ir aizvērts viss.
Uz tā /Vairāk informācijas/ uzklikšķinot ar peles rullīti, ražotāja lapa atvērsies blakus, kā jauna lapa un veikala lapa nekur nepazudīs. Tas gan ja lieto Chrome, kā ar citiem, nezinu.
Slēpts
11.09.2015. 10:13
Vēl viens lūgums
Būtu ļoti labi , ja nospiežot šo linku , atvērtos vēl viena cilne, tas ir Huberts mājas lapa paliktu atvērta un papildus informācija atvērtos paralēli. Citādi bieži sanāk, atvērto lapu aizver ar krustiņu un secini , ka ir aizvērts viss.
Slēpts
10.09.2015. 10:10
Par "in stock" vai "out of stock" noteikti nebūs, jo ierocis vai optika vēl rullē, tad munīcijai radīsies jautājums cik daudz "in stock", bet konkurentiem tas viss nav jāzina! Jebkurā gadījumā mūsu telekomunikāciju laikmetā nevajadzētu būt grūtībām uzzvanīt un uzjautāt par interesējošo produktu "in stock" vai "out of stock" un kurā no veikaliem.
Atkal tur pat kur bijām.. Nu vai tiešam grūti ielikt kaut vai IR/NAV noliktavā.
Ir variants ielikt - < 100, vai >100 piemēram.
Man piemēram KRETINĒ zvanīt uz veikaliem- jo bieži vien tur sniedz tāpat NEKOREKTU informāciju- "jā ir atlikumā, brauciet"- aizbrauc 150 km , un tevi pasūta, ka neko neatcerās un konkrētās lietas nav- pērc kaut ko citu...
Uz androīda, izskatās daudz labāk. Vieglāk pārskatāms nav vairs jāpalielina katreiz, lai kautko ieraudzītu un bildes var palielināt, ieprieks bilde muka prom to palielinot
labi ka ir doma par paarmainjaam, tipa uz svaigumu.. bet slikti ir tas, ka prechu katalogos, kur NAV preces , ir tukshaas kaarbas.. tb, aksesuaari-patronu kastes...nav kastes, tad neliec katalogu ar tadu nosaukumu...
nu ceru ka sapratat manu domu:)
un veel, ieteikums, pie viitnju stobru ierochu aprakstiem ir forshi ka piekabinats siikaaks aprakst, kur mineets viines solis utt...tas ir tikai dazhaam karabiineem...
bet visaa visumaa, vecaa lapa man patika labaak...
Slēpts
09.09.2015. 20:10
Man citreiz gribās preces sarindot pēc cenas. Tā var savus cenas griestus pārskatāmāk pavilkt uz augšu ;)
Piemēram, ugunslapsai iestatījumos jābūt ķeksītim šādi:
Uz tā /Vairāk informācijas/ uzklikšķinot ar peles rullīti, ražotāja lapa atvērsies blakus, kā jauna lapa un veikala lapa nekur nepazudīs. Tas gan ja lieto Chrome, kā ar citiem, nezinu.
Atkal tur pat kur bijām.. Nu vai tiešam grūti ielikt kaut vai IR/NAV noliktavā.
Ir variants ielikt - < 100, vai >100 piemēram.
Man piemēram KRETINĒ zvanīt uz veikaliem- jo bieži vien tur sniedz tāpat NEKOREKTU informāciju- "jā ir atlikumā, brauciet"- aizbrauc 150 km , un tevi pasūta, ka neko neatcerās un konkrētās lietas nav- pērc kaut ko citu...
Pēc pusgada ieliksim veco mājas lapu un visi bļaus fui! :)
100% piekrītu.
Jā, tā parasti ir, mēs pierodam un vecais liekas vienkāršs, jo zinām kur ko meklēt.
Pēc pusgada ieliksim veco mājas lapu un visi bļaus fui! :)
nu ceru ka sapratat manu domu:)
un veel, ieteikums, pie viitnju stobru ierochu aprakstiem ir forshi ka piekabinats siikaaks aprakst, kur mineets viines solis utt...tas ir tikai dazhaam karabiineem...
bet visaa visumaa, vecaa lapa man patika labaak...