Weatherby vanguard 30-06,šauju ar NORMA OXSY patronām 11,7g šāvu šautuvē no stacionāras pozīcijas pa 5 šāvieni sērijā,alnēnu nošāvu uz 150m skrejošu,ir arī mazāki medījumi.Optika Bushnel nāca komplektā,iesākumam laba,bet ar laiku jāmaina,bet pašlaik nesūdzos.Bet par cik runa neiet par optiku,bet gan par ieroci tad-priekš ekonomiskās klases ļoti labs.Galvenais ka vienkāršs.
Jānis Tauriņš gan pie aparāta ticis - 2cm izkliede 150m un tā esot viņa vaina!!! Zem 0,5MOA precizitāte ierocim! "loti jauki!
Jāni, ar kādu munīciju, kādā kalibrā un vai ir arī kāds mērķis?
Pats lietoju weatherby tresho meenesi un nesuudzos nemaz ne par taa kvalitaati ne arii precezitaati.Ari apkopee viegli lietojams.Uz 150m shaushanas izkliede liidz 2cm,bet taa mana vaina.
aptvere negrab, jo tur weatherby vanguard synthetic ta nav izņemama! Kad es biju izvēlēs priekšā, man weatherby bija patīkamāks par ~70-80% neka 770, gan pec izkata, gan pēc kvalitātes! Bet tas ir manas domas. Vienīgais ko es varētu nosaukt par problēmu ir tas ka stobrs ir ļoti pakļauts rūsai, ja kaut viena rasiņa paliks uz stobra, tad pēc nedēļas to grūti būs notīrīt... Par precizitāti -biju pārsteigts, man no kaut kur sanāk 2.5 cm uz 100metriem. Bet manuprāt visiem jauniem stobriem tāda ir, bet ka bus ar laiku, kad tiks izdarīti vairāki simtie šāvieni, tad redzēsim. Ja runāt par package versiju, tad tā optika ir pietiekama laba sakumam. No pakas apmēram šāva 40 cm blakus no mērķa centra, nebija labi pieskrūvēta. Tagad nav nekādu problēmu, krust nestaigā.
cik tā stobra izkāršana izmaksā? un weatherbyam aptvere negrab? zinu, ka remim tā ir kā ir...
padalieties vēl ar kādu info, jo paši zinam kā ir ar ražotāja lapās pieejamo. paldies jau iepriekš.
...770-to Remi neesmu pētījis ne arī šāvis. ar Vezerbijiem ir pašauts 30-06 un 223 kalibrā. piecu šavienu kompāniju ap to maģisko MOA var savākt,tikai jāatbrīvo stobrs no ciešajiem plastmasas apskāvieniem. esmu vezerbijiem salīdzināšanas nolūkos apskatījis arī stobra kanāla iekšējo virsmu .kvalitāte ir pārsteidzoša,virsmas gludums vizuāli izcils,:)
Varu pateikt,neviens nav labāks,ņem kurš labāk patīk vizuāli,protams ja ir runa par lēto galu 350-550 Ls,visi šauj pietiekoši labi un stabili,ikdienas darba rīks,nu kā nazis un dakšiņa pie galda.
Jāni, ar kādu munīciju, kādā kalibrā un vai ir arī kāds mērķis?
padalieties vēl ar kādu info, jo paši zinam kā ir ar ražotāja lapās pieejamo. paldies jau iepriekš.