Bāram. Tev,puis,nervu sistēma tāda knapāka.. Kur tad nu kādam te mirstīgam saprast atsevišku indivīdu domu gājienus..Neveselīga nodarbe ir smēķēsana lielos daudzumos.
Nu nevajag par šito strīdēties! Kas gribēs, uzrakstīs te!
Forums jauns un pēc citu vēlmēm ir taisīts, tauta paliek arvien vairāk, tusiņš būs un tiek rīkots!
Kas kur gribēs, tur arī forumos!
Es te vairāk redzu mūžīgo, latviešiem raksturīgo nespēju vienoties kopējai lietai. Acīmredzot Latvijas apstākļos būtu tikai normāli katram medniekam savs forums.....
1. šis topiks bija par tusiņu foruma dalībniekiem! (a te izplūdušas diskusijas par to, kurš forums labāks)
2. Man šajā patīk vienkāršība, jaunais ir sarežģītāks.
3. jaunajā man patīk, ka viss skaisti sakārtots pa tematiem, ļoti ērti pārskatāms, ko nevaretu teikt par šo forumu.
4. jaunajā forumā ir lieliska priekšrocība, kas te nav- t.i. pašam labot savus postus. Nereti gadās drukājot pieļaut kļūdas, patīkami, ka pats tās var izlabot netraucējot adminu.
5. Tas, ka tur var izmantot lietotājvārdus pilnīgi netraucē, jo tāpat visi, kas grib zin, kas ir kas... un neviens tur neslēpjas. Pie kam neviens neliedz kā lietotājvardu ierakstīt savu vardu un/vai uzvārdu.
Kā arī savu lietotājvārdu!
Forums jauns un pēc citu vēlmēm ir taisīts, tauta paliek arvien vairāk, tusiņš būs un tiek rīkots!
Kas kur gribēs, tur arī forumos!
2. Man šajā patīk vienkāršība, jaunais ir sarežģītāks.
3. jaunajā man patīk, ka viss skaisti sakārtots pa tematiem, ļoti ērti pārskatāms, ko nevaretu teikt par šo forumu.
4. jaunajā forumā ir lieliska priekšrocība, kas te nav- t.i. pašam labot savus postus. Nereti gadās drukājot pieļaut kļūdas, patīkami, ka pats tās var izlabot netraucējot adminu.
5. Tas, ka tur var izmantot lietotājvārdus pilnīgi netraucē, jo tāpat visi, kas grib zin, kas ir kas... un neviens tur neslēpjas. Pie kam neviens neliedz kā lietotājvardu ierakstīt savu vardu un/vai uzvārdu.