Nu re, Bārs, ja jau dzīvojies tomēr pa šejieni,tad jau jāklapē tas otrs ciet :):):)(manam viedoklim nav obligāti jāsakrīt ar tavējo) Atslābinies un šauj garām!!
Piedodiet, ka iejaucos, taču manuprāt ir pilnīgi otrādi-šis forums ir sarežģītāks. Cik lieku topiku par optiku vai ieročiem, kuros nemitīgi tiek dublēti viedokļi.
Pats, kā redziet dzīvojos pa abiem. Neērti, bet neko nepadarīsi.
Patīk, ja viss ir pa sadaļām sakārtots.
Starp citu, ja atmiņa man neviļ, tad arī ŠIS forums pēc kārtas ir otrais, ar tādām pašām tēmām un problēmām, kā iepriekšējais:)
Vēl, patīk ja foruma admins IR TEPAT, lai pielabotu un reaģētu UZREIZ.
Krūmiņa k-gs! Ja es būtu administrators, tad būtu jau izlēmis. Izteicu savu viedokli, uz ko ir tiesības visiem. Un tam nav obligāti jāsakrīt ar Jūsējo. Un nav pirmā reize, kad teksti tiek "ņukāti" no jauna.
Jaunais forums man sākumā pašam nepatika dēļ sarežģītības un svešvalodas, bet ja piesāk - nav ne vainas, ir okei.
Bāra k-gs, laikam jau neesi tas adminstrators,kurš lems par klapēšanu. Var jau pieci veči savā starpā atkal ņukāt visus tekstus no jauna. Kā teica tas,kurš Jurčiks -"Jūsu izvēlē ir palikt šeit vai taisīt jaunu forumu. A pa ko šūmēties?
Slēpts
16.04.2008. 08:41
Gribot negribot jāpiekrīt Jānim M. Šis tāds kā pierastāks (jaunais forums man pagaidām šķiet pārāk sarežģīts, kā arī nepatīk, ka visas tēmas jāaizsāk pa jaunu un vēlreiz jāiziet cauri visam, kas šeit jau n-tās reizes izrunāts). Esmu šeit jau no pirmajām dienām un pirmajām foruma tēmām.
Bet tik ļoti prasās nelielie uzlabojumiņi par ko mēs te ik palaikam ieminamies...
Nu man gan vairak nepatik tas otrs forums. sim nav ne vainas, nedaudz jasakarto un viss. atur nezin ar ko runa un kas runa. Nepatik man ta slepsanas aiz nikiem un nerunasana skaidru valodu. Un tas ka pareja lapa tikai krieviski ari nepatik.
Grūti laikam kādam saprast, ka ļaudis, kuri uzņēmušies organizēt šo pasākumu, ir izveidojuši citu forumu, kurā arī turpinājās pasākuma apspriešana! Un tas, ko rakstīja Juris Koks, nebūt nebija uzaicinājums pāriet uz citu forumu, bet gan ierosinājums iečekot tur pēdējo informāciju par šo pasākumu. Nu kas vēl te neskaidrs!?
Starpcitu, interesanta programma un arī iespēja sakarīgi pavadīt vienu no daudzajām brīvdienām pašaujot pa dažādiem mērķiem nelielā kompānijā :)
Jurčik,es tai teiktajā saklausīju gan ironiju nevis patosu. Kaut kā jau tā savādi gan,ka aicina uz foruma dalībnieku mačiem ,bet apspriest to kaut kur citur. Par to atkārtošanos jau nu taisnība vien viņam ir.
Pats, kā redziet dzīvojos pa abiem. Neērti, bet neko nepadarīsi.
Patīk, ja viss ir pa sadaļām sakārtots.
Starp citu, ja atmiņa man neviļ, tad arī ŠIS forums pēc kārtas ir otrais, ar tādām pašām tēmām un problēmām, kā iepriekšējais:)
Vēl, patīk ja foruma admins IR TEPAT, lai pielabotu un reaģētu UZREIZ.
Jaunais forums man sākumā pašam nepatika dēļ sarežģītības un svešvalodas, bet ja piesāk - nav ne vainas, ir okei.
Bet tik ļoti prasās nelielie uzlabojumiņi par ko mēs te ik palaikam ieminamies...
Starpcitu, interesanta programma un arī iespēja sakarīgi pavadīt vienu no daudzajām brīvdienām pašaujot pa dažādiem mērķiem nelielā kompānijā :)