Kā saka miets ar diviem galiem. Saimnieki nevelas ticēt ka viņu mīlulis var sadarit tādus nedarbus, bet realitāte ir pilnīgi cita. :( Laikam kamēr netiks nofilmēts kā tie mājas mīlulīši plēš stirnu un kā viņa kliedz briesmu kliedzienus, laikam tikmēr saimniekiem nepielēks uz ko spēj viņu mīlulis. Kā saka laikam katram saimniekam vajadzēs nofilmē viņa mīļuļa sadarītos nedarbus, kā saka lai būtu ko paskatīties pirms nakts miera.
Šāda problema ir aktuāla pa visu LV.
Es ar mēģināju ar vienu saimineku cilvēcīgi aprunāties lai suņus piesien, bet diemžel nepielec ko viņa mīļuļi dara mežā. Vēlāk lai nebrīnas ka būs izveidojusies tāda pati situācija kā sižetā :(
Ko darit jāglābj stirnu populacija. :(
Var filmēt dažādi. Bet ja atbildet uz tavu jautājumu, tad pāris reizes esmu redzējis kā tie saucamie dzīvnieku kanāli filmēja ne visai pat man pieņemamas ainas, kā plēš gabalos dzīvu dzīvnieku, un vēl komentētājs mierīgā balsī to visu skaisti apraksta. Brrrrr.
Bet vienkārši var visu nofilmēt no A-Z ar visu stirnas glābiņa mēginājumu.
Tur vel vajadzēja rēķinu piestādīt jo suņa saimniece ir zināma.Klaiņojošo suņu sabildētus šādus varoņdarbus vajadzētu izplatīt pa suņu īpašnieku portāliem.Zinu kad Vācijā klaiņojošus kaķus izķer ar speciāliem slazdiem bet pie mums...
http://www.tv3play.lv/program/...
Šāda problema ir aktuāla pa visu LV.
Es ar mēģināju ar vienu saimineku cilvēcīgi aprunāties lai suņus piesien, bet diemžel nepielec ko viņa mīļuļi dara mežā. Vēlāk lai nebrīnas ka būs izveidojusies tāda pati situācija kā sižetā :(
Ko darit jāglābj stirnu populacija. :(
Bet vienkārši var visu nofilmēt no A-Z ar visu stirnas glābiņa mēginājumu.