Tādu ieroci, lai šaujot par to pašu mežacūku, būtu apziņa, ka viņai jākrīt, nevis domāt, ja paveiksies-nokritīs, nav jau vajadzības pēc pūdeļiem.
Šito tekstu es īsti nespēju saprast! :D Es tieši teiktu, ka lielāka nozīme šajā gadījumā ir tieši tam kā tu esi apradis ar ieroci, nevis vai tu šausi ar ižu, browningu vai fabbri.
Neuzskatu, ka huglu būtu labs variants, zinu mednieku, kuram arī huglu pusautomāts, pastobre izšķīda jau pēc pāris šāvieniem. Bet divstobrenes galīgi ar lodi neejot, kaut kā neticās, ka šis konkrētais ietu. Par to Yildiz SPZ ME būs jāpainteresējas.
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
13.10.2015. 23:32
Aigar - apziņa nāks pēc 500. šāviena šautuvē un labi ja vel atnāks . Cik maksā Wincesters ar paraboxsu ? Tuvu tiem 1300 arī būs .Varēsi droši gan uz gaidi gan uz dzinējiem .Tikai kalibru pēc iespējas mazāku 16-20 .Ar tagadējo pieredzi un varēšanu es izvēlētos šādu variantu (ja grib šaut ar lodēm).
Šito tekstu es īsti nespēju saprast! :D Es tieši teiktu, ka lielāka nozīme šajā gadījumā ir tieši tam kā tu esi apradis ar ieroci, nevis vai tu šausi ar ižu, browningu vai fabbri.
https://www.ss.lv/msg/lv/enter...
Ar šo tekstu domāju, ja katrs stobrs divstobrenei ies savādāk un būs kāda 20cm starpība uz 35m, kā var gaidīt labus rezultātus medībās!